- Konu Sahibi ladyagmur1
Maşallah, Allah kucağınıza almayı nasip etsinİlki regli ikinci günü uc ve dört şeklinde tesleeim şuan 4+6 hamileyim o yüzden hiçte silik değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah, Allah kucağınıza almayı nasip etsinİlki regli ikinci günü uc ve dört şeklinde tesleeim şuan 4+6 hamileyim o yüzden hiçte silik değil
Aminn inşallah iki gun bekle tekrar idrar testi yap koyulasmis olurMaşallah, Allah kucağınıza almayı nasip etsintestler yalancı pozitif verdiği için tereddüt ettim
![]()
İnşallahhhAminn inşallah iki gun bekle tekrar idrar testi yap koyulasmis olur![]()
Çizgiler çıktığında pembe ama kurudukça gri gibi olmuş yalancı mı acabaİnşallahhh![]()
Çizgiler çıktığında pembe ama kurudukça gri gibi olmuş yalancı mı acaba![]()
Eğer testini ilk yaptığın beş dakika da çizgiyi gördüysen yüzde doksan doğru sonuç, test durdukça siliklesiyor benim yaptığım test ilk başta baya belliydi 3 4 saat sonra siliklesmeye başladı yakınında eczane varsa sabah ilk idrarla yap ama bence var ben öyle hissediyorum
Valla 5 dakikada çıkmıştı kurudukça sanki grileşiyor gibi geldiEğer testini ilk yaptığın beş dakika da çizgiyi gördüysen yüzde doksan doğru sonuç, test durdukça siliklesiyor benim yaptığım test ilk başta baya belliydi 3 4 saat sonra siliklesmeye başladı yakınında eczane varsa sabah ilk idrarla yap ama bence var ben öyle hissediyorum![]()
Stres yapmayacaksan ver canım
Bir de şuan hafta sonu acilden verebilirsin sadece bana sorarsan bence pazartesi ver hem yükselmiş olur stres olmazsın ama yine de sen bilirsin
Çok teşekkür ederimBir de şuan hafta sonu acilden verebilirsin sadece bana sorarsan bence pazartesi ver hem yükselmiş olur stres olmazsın ama yine de sen bilirsin![]()
Bence ver canım :)