- Konu Sahibi ladyagmur1
Bel ve karın ağrısı göğüs hassasiyetiAşkım bide başka ne belirtilerin var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bel ve karın ağrısı göğüs hassasiyetiAşkım bide başka ne belirtilerin var
Ay inşallah güzel haber ver bizeeeHastanedeyim şimdi![]()
BendeMaşallah, Allah kucağınıza almayı nasip etsintestler yalancı pozitif verdiği için tereddüt ettim
![]()
Bence negatif ama yine de haber veririmSonucun çıkar çıkmaz yazbekliyorum
Pozitif haber alırsın inşallahBence negatif ama yine de haber veririm![]()
Regle kaç gün var kuzu
1 gün geciktiRegle kaç gün var kuzu
2 güne yine tekrarla hem kanı hem testi. Bazen yalancı pozitif veriyor testler. Güzel düşün.1 gün gecikti
Ovulasyon takibi yapmış mıydınız? Döllenmeden sonra henüz 7-8 gün geçtiyse bu değerler çıkabilir geç döllenme olabilir
Tekrarlıcam da sanırım regl oluyorum2 güne yine tekrarla hem kanı hem testi. Bazen yalancı pozitif veriyor testler. Güzel düşün.
Olmazsın inşallahTekrarlıcam da sanırım regl oluyorum![]()
Evet çatlamadan sonra 14 gün geçtiOvulasyon takibi yapmış mıydınız? Döllenmeden sonra henüz 7-8 gün geçtiyse bu değerler çıkabilir geç döllenme olabilir
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinOlmazsın inşallah
İnşallah olmazsınTekrarlıcam da sanırım regl oluyorum![]()
Reglye yakın zamanda ya da kist olduğu zaman da bu değerlerde çıktığını okumuştum hayırlısı olsunEvet çatlamadan sonra 14 gün geçtiregle dönüyor sanırım testler yalancı
![]()
çatlamadan sonra değerlendirmedimReglye yakın zamanda ya da kist olduğu zaman da bu değerlerde çıktığını okumuştum hayırlısı olsunçatlamadan sonra kaç gün saha değerlendiriyorsunuz?