• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız

bade060425

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
8
Kızlar merhabalar ilk test beklenen reglden 1 gün önce ikincisi beklenen regl gününde şuan 32. Gün bitti 33. Güne girdik sizce var mı bu testler de bişey gözle görülür bir şekilde üsttekinde ben gri bir çizgi görüyorum ama alttakine çok belli değil sanırım bide geç yumurtlama ihtimalim var

Eklentiler

• 1000115746.webp
    1000115746.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 157
Üst test bozulmuş gibi yani çok idrar damlatılmış olabilir. Çok baktım ama ben göremedim maalesef:( Sabah ilk idrarla yapmanızı öneriyorlar

Canım negatif gözüküyor ama sen görüyorsan 2.çizgi vardır canım

Üst test bozulmuş gibi yani çok idrar damlatılmış olabilir. Çok baktım ama ben göremedim maalesef:( Sabah ilk idrarla yapmanızı öneriyorlar
Canım bugün ilk idrarla yaptım sabah ben çizgi görememiştim az önce umut ediğ baktım bu şekilde allahım o kadar ara da kaldım ki sabah tahlil vericem

Eklentiler

• 1000116133.webp
    1000116133.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 93
Canım negatif gözüküyor ama sen görüyorsan 2.çizgi vardır canım
Canım sabah yapmıştım ilkde ben çizgi göremedim az önce bir baktım bu şekilde çok oldum yarın tahlil vericem çok arada kaldım

Eklentiler

• 1000116133.webp
    1000116133.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 119
Test dağınık şekilde kızarıp sarardiginda fazla idrar damlatılmış olabiliyor. Dediğiniz gibi en güzeli kan tahlili yaptırıp içinizin rahat etmesi.

Canım bugün ilk idrarla yaptım sabah ben çizgi görememiştim az önce umut ediğ baktım bu şekilde allahım o kadar ara da kaldım ki sabah tahlil vericem
Kuruma çizgisine benziyor istersen kan ver daha netleşir

Back
X