- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
İnşallah arkadaşım.. bunun dışında şüphelerim de var.. off bi 10 gün geçse de gönül rahatlığıyla doktora gitsem..var gibi
İnşallah ya 3 yıldır bekliyoruz.. bi de kayıplardan sonra insan daha bi hasretle bekliyoBurda çok silik var gibi ama adet gününde yada bir gün sonra tekrar deneyin inşallah olur yaaa
Adetime 3 gün var daha.. 1 hafta sonra düşünüyorum kan testini.. o zamana kadar gelmezse tabi inşallahBence çok yeni bi gebelik o yüzden silik. Yarin bi kan tahlili yaptırın var gibi duruyor
Bende aynı benimde bir kurtajim var kalbi durdu bidahada nasip olmadi Allaha sığındım bekliyorum hayirlisiİnşallah ya 3 yıldır bekliyoruz.. bi de kayıplardan sonra insan daha bi hasretle bekliyo
Adetime 3 gün var daha.. 1 hafta sonra düşünüyorum kan testini.. o zamana kadar gelmezse tabi inşallah
Ben adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu. 1 hafta bekleyecekseniz helal valla ben olsam çatlardimİnşallah ya 3 yıldır bekliyoruz.. bi de kayıplardan sonra insan daha bi hasretle bekliyo
Adetime 3 gün var daha.. 1 hafta sonra düşünüyorum kan testini.. o zamana kadar gelmezse tabi inşallah
Rabbim hayırlısıyla bi an önce nasip etsin 2mize de inşallah.. tabi tüm isteyenlerle birlikte..Bende aynı benimde bir kurtajim var kalbi durdu bidahada nasip olmadi Allaha sığındım bekliyorum hayirlisi
Amin cümlemize inşallah.. 2 kimyasal gebelik 1 düşükten sonra hastaneye gitmeye cesaret edemiyorum.. hatta adetimin üstünden 8 gün geçmeden gidesim yok.. heves kursağımızda kalıyo sonra..Ben adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu. 1 hafta bekleyecekseniz helal valla ben olsam çatlardimRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnnnnn hayırlısıyla insallahhRabbim hayırlısıyla bi an önce nasip etsin 2mize de inşallah.. tabi tüm isteyenlerle birlikte..
Amin cümlemize inşallah.. 2 kimyasal gebelik 1 düşükten sonra hastaneye gitmeye cesaret edemiyorum.. hatta adetimin üstünden 8 gün geçmeden gidesim yok.. heves kursağımızda kalıyo sonra..
Haklisiniz,gerçekten çok zor. Benmde 3 sene sonra oldu bebegim daha önce bi düşük yapmıştım. Çok şükür kavuştum yavruma,darisi tüm isteyenlerin başınaRabbim hayırlısıyla bi an önce nasip etsin 2mize de inşallah.. tabi tüm isteyenlerle birlikte..
Amin cümlemize inşallah.. 2 kimyasal gebelik 1 düşükten sonra hastaneye gitmeye cesaret edemiyorum.. hatta adetimin üstünden 8 gün geçmeden gidesim yok.. heves kursağımızda kalıyo sonra..
Ay nasıl umut veriyosunuz bana anlatamam :) rüyamda gördüm bende bu sabah test yaptırmışım değerim 1200lerde çıkmış.. içime kurt düştü evdeki testi yaptım sonuç bu işte.. hayırlısı inşallah..bu arada sizin de bebişiniz hayırlı olsun.. sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :)Canım benim de adetten 5gün önce böyle çıkmıştı adete 3gün kala baya belli silik çizgi çıktı adetim 5gün geçti kan testine gittim 4000 çıktı bekle tkrr yap var gibi şuan hadi hayırlısı
Siz beni çok iyi anlarsınız o zaman.. Rabbim kimseye yaşatmasın acı tecrübeler gerçekten..Haklisiniz,gerçekten çok zor. Benmde 3 sene sonra oldu bebegim daha önce bi düşük yapmıştım. Çok şükür kavuştum yavruma,darisi tüm isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?