Kızlar testime bakarmısınız varmı ilk beş dakika içinde çıktı

regliniz geçti mi ? Ve test markası nedir artımede benziyor bu test bende çok yalancı pozitif silik çizgi çıkardı

Reactions: Mln
Eğer testiniz artımed ise maalesef yalancı pozitif çıkarmaktan adı nam salmış bir marka. Elinizde mevcutsa başka güvenilir markalar deneyin, eğer eliniz de yoksa alın bence. Bu markaya da çok güvenmeyin hayal kırıklığı oluyor sonu bizzat başıma geldi.

Aynı böylemiydi evet artımed varmış eczanede ondan alıp yaptım yalancı pozitif mi diyorsunuz
Yani canım genelde bu artimed'en herkes şikayet ediyor ben eczaneye soruyorum mesela hangi marka var diye istediğim yok ise sipariş veriyorum geliyor artimed güvenilir değil hata bana göre piyasadan toplanması gerek yazık günah onca bebek isteyen ailelerin duygusu ile dalga geçmek resmen 1,2,3 değil binlerce kişi yalancı pozitif ile ilgili şikayet etmiş hala aynı bunlar insanlar ile dalga geçiyor

Kızlar aynı şekilde çizgi prodoctor erken gebelik testinde çıktı sizce o yalancı pozitif mıdır diğer testlerde negatif çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…