Çok çok teşekkür hiç umudum yok zaten ama hayırlısı artık regl olursam da hamile kalırsam da bildireceğimEvet hayalet bi çizgi var fakat 3 gün gecikmede daha koyu olmasını beklerdim. Fakat lütfen endişelenme geç yerleşme olabilir. Kan takibi yapmalısın bu süreci daha az stresli geçirmen için kan takibi öneriyorum. Lütfen sabırlı ol. Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Gelişmelerden habersiz bırakma. Bebeğin seninle olsun
Bekleyince de böyle olmuş test koyulaşmışEvet hayalet bi çizgi var fakat 3 gün gecikmede daha koyu olmasını beklerdim. Fakat lütfen endişelenme geç yerleşme olabilir. Kan takibi yapmalısın bu süreci daha az stresli geçirmen için kan takibi öneriyorum. Lütfen sabırlı ol. Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Gelişmelerden habersiz bırakma. Bebeğin seninle olsun
Reglin düzenlimi olur? Bence gebelik var çünkü çizgi beliriyor kan verdiğinde kesinleşecek ❣Çok çok teşekkür hiç umudum yok zaten ama hayırlısı artık regl olursam da hamile kalırsam da bildireceğim
Canım hiç kaset test yaptın mı benim de erken gebelikler böyle çıkıyorBekleyince de böyle olmuş test koyulaşmış
Henüz yapmadım kaset test böyle gebelik mi çıktı sizinCanım hiç kaset test yaptın mı benim de erken gebelikler böyle çıkıyor
Düzenli olmuyor maalesefReglin düzenlimi olur? Bence gebelik var çünkü çizgi beliriyor kan verdiğinde kesinleşecek ❣
Canim batı bekliyorum ama umudum yokHenüz yapmadım kaset test böyle gebelik mi çıktı sizin
Benim de yok ki sürekli gördüğüm çizgiler bıktım hattaCanim batı bekliyorum ama umudum yok
Merhaba var gibi duruyor büyük ihtimal geç döllenme eğer regl niz çok bi şaşma yapmıyor ise üç gün gecikme de böyle silik çıkabilir ve hamilelik düşünülebilir.Umarım çok istiyoruzerken gebelik testlerim de böyle çıktı
Çok teşekkür ederim umarım vardır ama kan testime gitmeye korkuyorumMerhaba var gibi duruyor büyük ihtimal geç döllenme eğer regl niz çok bi şaşma yapmıyor ise üç gün gecikme de böyle silik çıkabilir ve hamilelik düşünülebilir.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Korkmayın sakin olur sağlık ocağına giderseniz gecikme oldu diye belirterek sonuç ya öğleden sonra ya da hemen ertesi gün çıkacaktır.Çok teşekkür ederim umarım vardır ama kan testime gitmeye korkuyorum
Çok teşekkür ederim Allah hepimize istediğimizi nasip etsin inşallahKorkmayın sakin olur sağlık ocağına giderseniz gecikme oldu diye belirterek sonuç ya öğleden sonra ya da hemen ertesi gün çıkacaktır.Kalbiniz kadar güzel bi haber alırsınız dilerim.
Amin kuzumÇok teşekkür ederim Allah hepimize istediğimizi nasip etsin inşallah
Canım? Durumlar nedir gebeliğin kesinleştimi inşallahÇok teşekkür ederim Allah hepimize istediğimizi nasip etsin inşallah
Canım test yapıyorum aşırı silik adetim gecikti 10 gün nerdeyse bende anlamadım doktor şart olduCanım? Durumlar nedir gebeliğin kesinleştimi inşallah
Canım sen adet günü gelmeden önce test yapmış mıydın o zamanda mi silikti ağrın var mı regl ağrısı gibiCanım test yapıyorum aşırı silik adetim gecikti 10 gün nerdeyse bende anlamadım doktor şart oldu
Yapmıştım canım silikti ağrımda vardı şuan hiçCanım sen adet günü gelmeden önce test yapmış mıydın o zamanda mi silikti ağrın var mı regl ağrısı gibi
Bence bir an önce doktora gitmelisin bebek tutunmaya çalışıyor olabilir belki riskli bi durum vardır tutunması için düşük hapı denilen progestan hap falan verir bi görünmelisin bence hala çıkıyor sanırım testinde silik de olsa bişeyler olmasa çıkmazdı Allah korusun belki dış gebelik falan da olabilir sen ihmal ediyosun hemence git görün içimize su serpilsin durumu bilelimYapmıştım canım silikti ağrımda vardı şuan hiç
Bir belirtim yok adette olmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?