Kızlar testime bakarmısınız ?

Çok çok teşekkür hiç umudum yok zaten ama hayırlısı artık regl olursam da hamile kalırsam da bildireceğim

Bekleyince de böyle olmuş test koyulaşmış

Eklentiler

• E9193801-1082-432A-BB99-6168200AB94A.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 112
Çok çok teşekkür hiç umudum yok zaten ama hayırlısı artık regl olursam da hamile kalırsam da bildireceğim
Reglin düzenlimi olur? Bence gebelik var çünkü çizgi beliriyor kan verdiğinde kesinleşecek ❣

Umarım çok istiyoruz erken gebelik testlerim de böyle çıktı
Merhaba var gibi duruyor büyük ihtimal geç döllenme eğer regl niz çok bi şaşma yapmıyor ise üç gün gecikme de böyle silik çıkabilir ve hamilelik düşünülebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim umarım vardır ama kan testime gitmeye korkuyorum

Çok teşekkür ederim umarım vardır ama kan testime gitmeye korkuyorum
Korkmayın sakin olur sağlık ocağına giderseniz gecikme oldu diye belirterek sonuç ya öğleden sonra ya da hemen ertesi gün çıkacaktır. Kalbiniz kadar güzel bi haber alırsınız dilerim.

Korkmayın sakin olur sağlık ocağına giderseniz gecikme oldu diye belirterek sonuç ya öğleden sonra ya da hemen ertesi gün çıkacaktır. Kalbiniz kadar güzel bi haber alırsınız dilerim.
Çok teşekkür ederim Allah hepimize istediğimizi nasip etsin inşallah

Yapmıştım canım silikti ağrımda vardı şuan hiç
Bir belirtim yok adette olmadım hala
Bence bir an önce doktora gitmelisin bebek tutunmaya çalışıyor olabilir belki riskli bi durum vardır tutunması için düşük hapı denilen progestan hap falan verir bi görünmelisin bence hala çıkıyor sanırım testinde silik de olsa bişeyler olmasa çıkmazdı Allah korusun belki dış gebelik falan da olabilir sen ihmal ediyosun hemence git görün içimize su serpilsin durumu bilelim

Bir şey daha sormak istiyorum çatlatma iğnesi falan kullandınmı gebe kalmak için bi ilaç kullanıuor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…