Kizlar testime bakarmisniz

Canım oncelikle yazdığın için teşekkür ederim
Bende çok kapptirmak istemiyorm kendimi ama çok net çıkmış
Elimdeki test daha net su an
Yani bikemedim ilk yaorigim zaman biwi cikmadi kahvaltı hazırladım bı bakım dedim böyle olmuş
Kafam çok karışık yarın adet günüm
Günümün geçmesini bekliyorum
Ama yinede bu kadar net çıkmazdı diye düşünüyorum
Bencede bir gebelik var ama ne olur ne olmaz diye teyit etmeni istedim olmadı bugün kan ver garanti olur hemde aklınızda ki soru işaretin kalkmış olur 💜

Kizlar rica etsem testime bakarmisniz
Adetime bir gün kaldı
Sabah test yaptım yarım saate kirkdakka sonra böyle olmuş
Sizce varmı bişi
Eski testlerin saatker geçse bile çıkmazdı
Sizce hamilemiyim
Yarım saat 40 dakika kesim sonuç söylemek için çok fazla sen hemen testini yenile hadi hadi çabuk 🙏

Yarım saat 40 dakika kesim sonuç söylemek için çok fazla sen hemen testini yenile hadi hadi çabuk 🙏
Canım son testini yaptım bugün elimd test kalmadı
Sağlık ocağında carsamba cuma günleri kanları gönderiyorlar mis
Yarına kaldı yani 😔
Canım bide mide yanması akıntı yasiyorum bugün cokk🤔

Canım son testini yaptım bugün elimd test kalmadı
Sağlık ocağında carsamba cuma günleri kanları gönderiyorlar mis
Yarına kaldı yani 😔
Canım bide mide yanması akıntı yasiyorum bugün cokk🤔
Akıntı benim de var. Ama mide yanmasını ve bulantsını 3-4 aydır regl öncesi hep yaşadım hatta rennıe duo mu ne var mmide koruyucu iki ay adet önü ondan içtim öyle diyeyim vücut hamileymiş gibi de davrandığı oluyo bende bu ay yok sadece ıslaklık var. İnşallah sizde ki beniö önceki aylardaki gibi psikolojikmen değildir. Kan verin en temizi em garantisi güzel haberlerle dönün inşallah buraya 🙏🙏

Akıntı benim de var. Ama mide yanmasını ve bulantsını 3-4 aydır regl öncesi hep yaşadım hatta rennıe duo mu ne var mmide koruyucu iki ay adet önü ondan içtim öyle diyeyim vücut hamileymiş gibi de davrandığı oluyo bende bu ay yok sadece ıslaklık var. İnşallah sizde ki beniö önceki aylardaki gibi psikolojikmen değildir. Kan verin en temizi em garantisi güzel haberlerle dönün inşallah buraya 🙏🙏
İnşallah canım bakalım hayirlisi olur inşallah 🌸

Canım bugün gene yaptım böyle çıktı
Adetime bir gün kaldı
Çizgi var ancak testin arkasında yazar 5 ve ya 10 dakika sonra diye yine 1 saat beklediyseniz üzgünüm ama sizi yanıltabilir en iyisi 5 maks. 10 dakika bekleyerek sonucu değerlendirmeniz ya da gidip kan vermeniz

Back
X