- 8 Kasım 2025
- 51
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi buket sena aktur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk testin markası ne ?Eki Görüntüle 3671895 kızlar lütfen yardım edin ikisindede silik çıktı hamile miyim reglime 1 gün kaldı diğerinde belli olmuyor ama o da silik
pridectorİlk testin markası ne ?
Var gibi duruyor
aka ikinci test çok az verdi çok belli belirsizPozitif gözüküyo 2 3 gun sonra tekrar yap yada direkt kan ver idrarda çıktıysa kanda çoktan çıkmıştır çünkü
Pozitif gibi en iyisi kan vermekEki Görüntüle 3671895 kızlar lütfen yardım edin ikisindede silik çıktı hamile miyim reglime 1 gün kaldı diğerinde belli olmuyor ama o da silik
Bende bu markayla öğrendim güvenilir bir testpridector
adetime 1 gün var vereyim mi szicePozitif gibi en iyisi kan vermek
gerçekten mi kuruma yapmaz dediler ben kuruma çizgisi zannettimBende bu markayla öğrendim güvenilir bir test
Bence yaptırın idrar doğruysa yani gebelik varsa kesin çıkar kan testindeadetime 1 gün var vereyim mi szice
sizce 2 gün daha bekleyip regl olmazsam öyle mi kan vereyimBence yaptırın idrar doğruysa yani gebelik varsa kesin çıkar kan testinde
Yok çok net çıkmıs. Bende bi kere kurmuş yaptı ama aşırı silik bi çizgi sonra ben onu suda tuttum silindi çizgi tamamen. Ama benimki gözle görülmekte zor olan bi çizgiydigerçekten mi kuruma yapmaz dediler ben kuruma çizgisi zannettim
Kuruma çizgisi genelde renksiz olur canımgerçekten mi kuruma yapmaz dediler ben kuruma çizgisi zannettim
ben suya tuttum gitmedi çizgiYok çok net çıkmıs. Bende bi kere kurmuş yaptı ama aşırı silik bi çizgi sonra ben onu suda tuttum silindi çizgi tamamen. Ama benimki gözle görülmekte zor olan bi çizgiydi
O zaman hayırlı olsun inşallahben suya tuttum gitmedi çizgi
o zaman tine de bekleyeyim reglime 1 gün varO zaman hayırlı olsun inşallahyarın kan testi verin hemen bence
Predictor early sürekli kullanıyorum kuruma çizgisini bu testte gözle görmen çok çok zor çok dikkatli bakman lazım fotoğrafta hiç görünmez bu marka testle değerin yüksek bence canım git kanını ver hemenEki Görüntüle 3671895 kızlar lütfen yardım edin ikisindede silik çıktı hamile miyim reglime 1 gün kaldı diğerinde belli olmuyor ama o da silik
çok kararsızım gerçekten pridector böyle çıktı diğeri varla yok arasındao zaman tine de bekleyeyim reglime 1 gün var![]()
Predictor early sürekli kullanıyorum kuruma çizgisini bu testte gözle görmen çok çok zor çok dikkatli bakman lazım fotoğrafta hiç görünmez bu marka testle değerin yüksek bence canım git kanını ver hemena
reglime 1 gün var ve test için 10-15 dakika bekledim açıkçası o yüzden kuruma mı diye düşündüm herkes myle yazmıştı dünPredictor early sürekli kullanıyorum kuruma çizgisini bu testte gözle görmen çok çok zor çok dikkatli bakman lazım fotoğrafta hiç görünmez bu marka testle değerin yüksek bence canım git kanını ver hemen![]()