• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakın nolur

buket sena aktur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
51
2
1
25
IMG_7011.webp
kızlar lütfen yardım edin ikisindede silik çıktı hamile miyim reglime 1 gün kaldı diğerinde belli olmuyor ama o da silik

Eklentiler

• IMG_7022.webp
    IMG_7022.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 37
Pozitif gözüküyo 2 3 gun sonra tekrar yap yada direkt kan ver idrarda çıktıysa kanda çoktan çıkmıştır çünkü

Eki Görüntüle 3671895 kızlar lütfen yardım edin ikisindede silik çıktı hamile miyim reglime 1 gün kaldı diğerinde belli olmuyor ama o da silik
Predictor early sürekli kullanıyorum kuruma çizgisini bu testte gözle görmen çok çok zor çok dikkatli bakman lazım fotoğrafta hiç görünmez bu marka testle değerin yüksek bence canım git kanını ver hemen ❤️🧿

Predictor early sürekli kullanıyorum kuruma çizgisini bu testte gözle görmen çok çok zor çok dikkatli bakman lazım fotoğrafta hiç görünmez bu marka testle değerin yüksek bence canım git kanını ver hemen ❤️🧿
reglime 1 gün var ve test için 10-15 dakika bekledim açıkçası o yüzden kuruma mı diye düşündüm herkes myle yazmıştı dün

Back
X