• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakıp yorumlarmısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

babyyco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
69
7
1
27
Kızlar ovulaston testlerimi görüntüte ekliyorum bir yorumlarmısınız 19 pik gördüm 20 çatlama oldu daha önce paylaştığım da 19 daki tamamen pik değil diyen oldu ama en koyulaşan oydu ertesi günde silikleşti test bir gebenin günlüğü tam koyulaşmadığı için gebelik ihtimali yokmu bu ay lütfen yorumlarmısınız

Eklentiler

• 385BB419-FCEE-41E2-8ECD-801FE0040CD8.webp
    385BB419-FCEE-41E2-8ECD-801FE0040CD8.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 2D8687DF-E7FA-4819-BF28-5A1B4454848E.webp
    2D8687DF-E7FA-4819-BF28-5A1B4454848E.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ovulaston testlerimi görüntüte ekliyorum bir yorumlarmısınız 19 pik gördüm 20 çatlama oldu daha önce paylaştığım da 19 daki tamamen pik değil diyen oldu ama en koyulaşan oydu ertesi günde silikleşti test bir gebenin günlüğü tam koyulaşmadığı için gebelik ihtimali yokmu bu ay lütfen yorumlarmısınız
Aynı konuyu neden tekrar açtınız? Orada zaten söylemiştik. "en koyu hangisiyse yumurtlama o zamandır " diyemeyiz. İki çizgi aynı koyulukta olmalı. Siz testi yaptıktan sonra belki lh hormonu biraz daha yükseldi ve siz fatketmediniz... Bunu kimse bilemez. Gebelik ihtimali her zaman vardır. Aşırı stres de gebeliği olumsuz etkiliyor.

Aynı konuyu neden tekrar açtınız? Orada zaten söylemiştik. "en koyu hangisiyse yumurtlama o zamandır " diyemeyiz. İki çizgi aynı koyulukta olmalı. Siz testi yaptıktan sonra belki lh hormonu biraz daha yükseldi ve siz fatketmediniz... Bunu kimse bilemez. Gebelik ihtimali her zaman vardır. Aşırı stres de gebeliği olumsuz etkiliyor.
Size yazdığım cevabı cevaplamadığınız için yazdım 19 bile tam pik değil dediniz ya kafam karıştı bu yazdığınız yoruma diğer konuma yazdaydınız keşke teşekkürler sevgiyle

Size yazdığım cevabı cevaplamadığınız için yazdım 19 bile tam pik değil dediniz ya kafam karıştı bu yazdığınız yoruma diğer konuma yazdaydınız keşke teşekkürler sevgiyle
Alıntı yapıp yorum yazmamışsınız. Neyi cevaplayayım ki. Bu kontrol edin isterseniz.

Sizin diğer konunuzu görüp bende yorum yapmıştım. Ama son yaptığınız koyulaşmaya göre yorum yaptım. Simdi dediğiniz tarihlere bakında evet normal de biraz daha koyulaşma beklenir. Pik diyebilmek için. Aynı koyuluk veya daha koyu olması lazım. Ama şöyle ki lh testleri yumurta 22–24 mm olduğunda pik gösteriyor. Yani sizin belki de bu ay ki yumurtanız daha bu boyutlara ulaşmadığı için öyle çıkmıştır. Ulaşamadan çatlamıştır. Yada arkadaşın dediği gibi kaçırdıgınız zaman dilimi olabilir. En iyi cevabı suan da burdaki kızlar değil doktor verebilir size. Muayne olun isterseniz.

Sizin diğer konunuzu görüp bende yorum yapmıştım. Ama son yaptığınız koyulaşmaya göre yorum yaptım. Simdi dediğiniz tarihlere bakında evet normal de biraz daha koyulaşma beklenir. Pik diyebilmek için. Aynı koyuluk veya daha koyu olması lazım. Ama şöyle ki lh testleri yumurta 22–24 mm olduğunda pik gösteriyor. Yani sizin belki de bu ay ki yumurtanız daha bu boyutlara ulaşmadığı için öyle çıkmıştır. Ulaşamadan çatlamıştır belki. Yada arkadaşın dediği gibi kaçırdıgınız zaman dilimi olabilir. En iyi cevabı suan da burdaki kızlar değil doktor verebilir size. Muayne olun isterseniz.

Sizin diğer konunuzu görüp bende yorum yapmıştım. Ama son yaptığınız koyulaşmaya göre yorum yaptım. Simdi dediğiniz tarihlere bakında evet normal de biraz daha koyulaşma beklenir. Pik diyebilmek için. Aynı koyuluk veya daha koyu olması lazım. Ama şöyle ki lh testleri yumurta 22–24 mm olduğunda pik gösteriyor. Yani sizin belki de bu ay ki yumurtanız daha bu boyutlara ulaşmadığı için öyle çıkmıştır. Ulaşamadan çatlamıştır. Yada arkadaşın dediği gibi kaçırdıgınız zaman dilimi olabilir. En iyi cevabı suan da burdaki kızlar değil doktor verebilir size. Muayne olun isterseniz.
Arkadaş biraz üzüldüğü için negatif davranıyor onu da anlıyorum. Güzel ozetlediniz inşallah daha iyi anlamıştır. Bu süreçlerde insan hem yıpranıyor hem strese giriyor. Ki bunlar da olumsuz etkiliyor doğurganlığı.

Canım merhaba bende bu ay bir gebenin günlüğü aldım çok silik çıkıyor dediğin gibi henüz pik göremedim bakalım sonucu ne olacak aynı çıkarsa seninkiyle muhtemelen testten kaynaklıdır tam net çıkmıyordur pik seni haberdar ederim

ama büyük ihtimalle sen 19 unda yumurtlama görmüşsün test biraz silik gösteriyor bence

Arkadaş biraz üzüldüğü için negatif davranıyor onu da anlıyorum. Güzel ozetlediniz inşallah daha iyi anlamıştır. Bu süreçlerde insan hem yıpranıyor hem strese giriyor. Ki bunlar da olumsuz etkiliyor doğurganlığı.
Çok teşekkür ederim
burası fikir paylaşım yeri olduğu için sormak istedim tabi ki doktor değil hiç kimse teşekkür ederim

Teşekkür ederim yorum yazmazssınız ben kafa karışıklığımı gidermek için fikir almak istedim siz niye bu kadar üstüne düştünüz iki farklı konu açmamın. Sonuçta burası fikir paylaşım yeri öyle değil mi insanları yazdıklarınızla daha fazla strese sokuyorsunuz çünkü konu çok farklıyken çok başka yerle getirdiniz lütfen daha yorum yapmayın.

Ayni konuyu tekrar açmak bunda ne gibi bir porblem var bazen görülmediğini düşünüp içini rahatlamak adina farklı tavsiyeler farklı deneyimler duymak istyor insan ve bu sayfanın da bunun için olduğunu düşünüyorum beğenmeyen ikinci konuya cevap yazmak zorunda değil bende ilk defa ovulasyon testi kullandım inova markası bu marka içinde çok koyulasmadigini söyleniliyor bend en koyu olanı dikkate aldım çünkü yumurta piki gece de gerçekleşmiş olabiliyor sonrasında lh seviyesi hızlıca düşmeye başlıyor

Teşekkür ederim yorum yazmazssınız ben kafa karışıklığımı gidermek için fikir almak istedim siz niye bu kadar üstüne düştünüz iki farklı konu açmamın. Sonuçta burası fikir paylaşım yeri öyle değil mi insanları yazdıklarınızla daha fazla strese sokuyorsunuz çünkü konu çok farklıyken çok başka yerle getirdiniz lütfen daha yorum yapmayın.
Ben istediğim zaman istediğim kişiye yorum yaparım. Admin bana bu özgürlüğü tanıyor. Kaba veya kırıcı birşey söylemedim. Testiniz koyulasmadi diye benimle kavga etmeye çalışıp stres atamazsınız. Kafanız karışık değil bu konuda bilginiz yok ve ben de sizi bilgilendirdim. Madem cevap verenlerle kavga edeceksiniz o zaman sormayın. Evet testiniz koyulasmamis...

Ayni konuyu tekrar açmak bunda ne gibi bir porblem var bazen görülmediğini düşünüp içini rahatlamak adina farklı tavsiyeler farklı deneyimler duymak istyor insan ve bu sayfanın da bunun için olduğunu düşünüyorum beğenmeyen ikinci konuya cevap yazmak zorunda değil bende ilk defa ovulasyon testi kullandım inova markası bu marka içinde çok koyulasmadigini söyleniliyor bend en koyu olanı dikkate aldım çünkü yumurta piki gece de gerçekleşmiş olabiliyor sonrasında lh seviyesi hızlıca düşmeye
Ben istediğim zaman istediğim kişiye yorum yaparım. Admin bana bu özgürlüğü tanıyor. Kaba veya kırıcı birşey söylemedim. Testiniz koyulasmadi diye benimle kavga etmeye çalışıp stres atamazsınız. Kafanız karışık değil bu konuda bilginiz yok ve ben de sizi bilgilendirdim. Madem cevap verenlerle kavga edeceksiniz o zaman sormayın. Evet testiniz koyulasmamis...
Ben istediğim zaman istediğim kişiye yorum yaparım. Admin bana bu özgürlüğü tanıyor. Kaba veya kırıcı birşey söylemedim

. Testiniz koyulasmadi diye benimle kavga etmeye çalışıp stres atamazsınız. Kafanız karışık değil bu konuda bilginiz yok ve ben de sizi bilgilendirdim. Madem cevap verenlerle kavga edeceksiniz o zaman sormayın. Evet testiniz koyulasmamis...
Ayni konuyu tekrar açmak bunda ne gibi bir porblem var bazen görülmediğini düşünüp içini rahatlamak adina farklı tavsiyeler farklı deneyimler duymak istyor insan ve bu sayfanın da bunun için olduğunu düşünüyorum beğenmeyen ikinci konuya cevap yazmak zorunda değil bende ilk defa ovulasyon testi kullandım inova markası bu marka içinde çok koyulasmadigini söyleniliyor bend en koyu olanı dikkate aldım çünkü yumurta piki gece de gerçekleşmiş olabiliyor sonrasında lh seviyesi hızlıca düşmeye başlıyor
Teşekkür ederim C caglassd anlatıyorum ama anlamıyor konu nerelere geldi

Kuzum sen anlamadın, diğer konuda zaten cevap verdik, hanımefendi aynı konuyu tekrar açınca nedenini sordum. Bunda bu kadar tepki verecek birşey yok ki. Hepimiz birbirimize soruyoruz, cevap bazen umduğumuz gibi olmayabilir. Bu kadar alınganlık yapmaya gerek yok.

Hahahah tamam tamam teşekkürler lütfen daha yorum yapmayın benim çıkardığım kavga uzamasın oldumı hanımefendicim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X