Ay bende çok sevindim sağlıcakla kucağına almak nasip olsunAminn inşallah hayırlısıdır vericem mutlaka çok teşekkür ederim
Pcos mu vardıAdetim biraz düzensizdi. O yüzden 10 gün kadar geçmişti neredeyse ama ben hamile değilim demiştim sadece düzensiz olduğu için sonra gelmeyince test yaptım pozitifti evde yaptım testi sonra kan verdik emin olmak için
Tam adet olalı 42 gün olmuş son gününden saymıyorum ama ilk gününden itibarenAdetin üzerinden ne kadar geçince öğrendiniz , benim regl tarihim 28 dün kan tarhlili verdim negatif çıktı
Evet Malesef ki ama eşimden kaynaklı sorunlardan dolayı olmuyorduPcos mu vardı
Kaç denemeden sonra olduEvet Malesef ki ama eşimden kaynaklı sorunlardan dolayı olmuyordu
Sonuçlarınız da güzel çıkar inşallahTam adet olalı 42 gün olmuş son gününden saymıyorum ama ilk gününden itibaren
2023 beri olmuyordu öyle söyleyeyimKaç denemeden sonra olduyumurta tembelliği var bende de
Güzel çıktı çok şükürSonuçlarınız da güzel çıkar inşallah
bit tane de olumsuz olan tüp bebek deneyimim de vardıKaç denemeden sonra olduyumurta tembelliği var bende de
Şu an yazdıklarınızın aynısını yaşıyorumAdetim biraz düzensizdi. O yüzden 10 gün kadar geçmişti neredeyse ama ben hamile değilim demiştim sadece düzensiz olduğu için sonra gelmeyince test yaptım pozitifti evde yaptım testi sonra kan verdik emin olmak için
pcosunuz ne düzeydeydi acabaŞu an yazdıklarınızın aynısını yaşıyorum
Sağlıkla kucağınıza almışsınızdır inip
Şu an hamileyim dhaa 15 haftalık olduk inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinŞu an yazdıklarınızın aynısını yaşıyorum
Sağlıkla kucağınıza almışsınızdır inip
Elinizin testlerine ürolüji bölümü mü bakmıştıEvet Malesef ki ama eşimden kaynaklı sorunlardan dolayı olmuyordu