Kızlar testime bir bakın lütfen

tbktbk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
16
Kızlarrr testim böyle ama hiçbir belirtim yok ne göğüslerim de ağrı ne alt bölgem de ağrı var
Bu belirtilerin hiçbiri olmayıpta yine de hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldu mu lütfen bir şeyler söyleyin

Eklentiler

• IMG_8323.webp
    IMG_8323.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 52
Kızlarrr testim böyle ama hiçbir belirtim yok ne göğüslerim de ağrı ne alt bölgem de ağrı var
Bu belirtilerin hiçbiri olmayıpta yine de hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldu mu lütfen bir şeyler söyleyin
Regl kaç gün gecikti baya koyu istersen kan ver akşam

Bariz var hayırlı olsun eğer test hatalı değilse tabi

Baya var canım reglin çok mu geçti

Regl kaç gün gecikti baya koyu istersen kan ver akşam
Düzensiz olduğum için net bir gün söyleyemiyorum.Şu an hastaneye gidiyorum duramıyorum meraktan ama yinede bir sormak istedim normal mi bu durum diye

Düzensiz olduğum için net bir gün söyleyemiyorum.Şu an hastaneye gidiyorum duramıyorum meraktan ama yinede bir sormak istedim normal mi bu durum diye
Bize de güzel haberler ver🌸

Bariz var hayırlı olsun eğer test hatalı değilse tabi
Verdim sonucu bekliyorum şimdi testin markası Laboquick bu markaya güveniyorum daha önce bir düşüğüm olmuştu o hamileliğimi de bu markayla öğrenmiştim

Hamilesin. Evet benim de hiç belirtim olmamıştı normal yani canım

Verdim sonucu bekliyorum şimdi testin markası Laboquick bu markaya güveniyorum daha önce bir düşüğüm olmuştu o hamileliğimi de bu markayla öğrenmiştim
Ay çıkmış olması lazım noldu💐

Adetin üzerinden ne kadar geçince öğrendiniz , benim regl tarihim 28 dün kan tarhlili verdim negatif çıktı
Adetim biraz düzensizdi. O yüzden 10 gün kadar geçmişti neredeyse ama ben hamile değilim demiştim sadece düzensiz olduğu için sonra gelmeyince test yaptım pozitifti evde yaptım testi sonra kan verdik emin olmak için

Back
X