Kızlar testine bakabilirmisiniz

Eglencesineee344

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
323
154
18
Kızlar saniyesinde test böyle oldu sonradan çöpe attığım için koyulaştimi bilmiyorum ilk 5 dakika böyleydi test fotosunu çektim üzüntüden attım testi ama sonradan eşim çizgi gördüğünü iddia etti . Adetime 2 gün vardı testi yaptığım da şimdi ise göğüslerim hassas ve iştahtan kesilmiş durumdayım 🥹 aşırı halsizim yataktan kalkamıyorum siz görüyor musunuz çizgi

Eklentiler

• IMG_20230417_152004.webp
    IMG_20230417_152004.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_20230417_151959.webp
    IMG_20230417_151959.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 174
Kızlar saniyesinde test böyle oldu sonradan çöpe attığım için koyulaştimi bilmiyorum ilk 5 dakika böyleydi test fotosunu çektim üzüntüden attım testi ama sonradan eşim çizgi gördüğünü iddia etti . Adetime 2 gün vardı testi yaptığım da şimdi ise göğüslerim hassas ve iştahtan kesilmiş durumdayım 🥹 aşırı halsizim yataktan kalkamıyorum siz görüyor musunuz çizgi
Bende görüyorum cizgiyi istersen bir kac gün sonra tekrar yao ve bozma morelini ;)

Ben de gördüm ama bu çizgiye kan verirseniz çok az bir deger çıkacaktır sonra kimyasal mi değil mi paniği başlayacak ve çok lanet bir durum tavsiyem adetiniz 1 2 gün geçince yapin

Bence de var silik bi çizgi. Vakit kaybetmeden kan verin bence

Pcolu çok kadın var bende onlardan biriyim♥️🥹 umutsuz olmayalım kızlar pcolu olup hamile kalabilen okadar kadın varki🥹 bugün bir arkadaşımın gebelik haberini aldım üstelik hiç birşeyi yok açıklanmayan infertile🤷🏻‍♀️ 8 yıl sonra ilk defa gebe 4 aylık olmuş🥰🧿

Pcolu çok kadın var bende onlardan biriyim♥️🥹 umutsuz olmayalım kızlar pcolu olup hamile kalabilen okadar kadın varki🥹 bugün bir arkadaşımın gebelik haberini aldım üstelik hiç birşeyi yok açıklanmayan infertile🤷🏻‍♀️ 8 yıl sonra ilk defa gebe 4 aylık olmuş🥰🧿
Umutsuzluk bize yakişmaz 🌸 birbirmize destek olalım burda ♥️ bakalım belki bende gebeyimdir 💫🤲☺️❤️ sen peki kaç senelik evlisin ne zamandır çocuk istiyorsun

İnşallah vardır bu belirsizlik bizleri cok yoruyor bende yarın kan vereceğim sizin de insallah güxel haberlerinizi bekliyorum❤️

Hadi inşallah 🤲 bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum ♥️ iştahsızlık varmı sizde de ?
İnsallah 🙏 Valla bende tam tersi iştah artması mevcut 😂 genelde regli olmadan önce de cok yerim ovitrelle çatlatma iğnesi olmustum bugun 13 yarın 14. Günüm bugun de yaptığım test de cizgi çıktı günde 3/4 tane test yapıyorum utanıyorum artık eczaneye gitmeye🙈 testim de bu sekıl
78FA08CD-ACDF-485B-8D41-3EB772EBF218.webp

İnsallah 🙏 Valla bende tam tersi iştah artması mevcut 😂 genelde regli olmadan önce de cok yerim ovitrelle çatlatma iğnesi olmustum bugun 13 yarın 14. Günüm bugun de yaptığım test de cizgi çıktı günde 3/4 tane test yapıyorum utanıyorum artık eczaneye gitmeye🙈 testim de bu sekılEki Görüntüle 3237310
Ay bu bende de oluyor 🥹 her hafta test almaya gide gele eczanedeki kızla arkadaş olmuştuk hoşgeldin der demez sormadan çıkarıyordu testi 😂😂 ama sanki senin var gibi ya gölge falan da değil besbelli görünüyor iğnenin etkisi olacağını sanmıyorum 14. Gün demişsin

Ay bu bende de oluyor 🥹 her hafta test almaya gide gele eczanedeki kızla arkadaş olmuştuk hoşgeldin der demez sormadan çıkarıyordu testi 😂😂 ama sanki senin var gibi ya gölge falan da değil besbelli görünüyor iğnenin etkisi olacağını sanmıyorum 14. Gün demişsin
Bu 13. Gün testi yarın sabah bir tane daha yapıcam silik çıkarsa kan vericem bakalm

Back
X