K keug0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2022 2.586 2.950 83 26 11 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi keug0 #21 Lovelyy35 .!.: Kızrlarım bu ovülasyon testime bakabilir misiniz? Şu an yumurtlama başlamış mı acaba? Bir önceki gün silikti çizgi. Genişletmek için tıkla... evet başlamış silikleşine çatladı demek canım
Lovelyy35 .!.: Kızrlarım bu ovülasyon testime bakabilir misiniz? Şu an yumurtlama başlamış mı acaba? Bir önceki gün silikti çizgi. Genişletmek için tıkla... evet başlamış silikleşine çatladı demek canım
Umudayolculuk35 Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2023 593 324 23 30 11 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi keug0 #22 keug03 .!.: evet başlamış silikleşine çatladı demek canım Genişletmek için tıkla... Yani bir iki gün sonra tekrar silik olursa çatlamış olacak çok teşekkür ederim canım. Çikolata kistim olduğu için yumurtam gelişmez diye korkuyordum
keug03 .!.: evet başlamış silikleşine çatladı demek canım Genişletmek için tıkla... Yani bir iki gün sonra tekrar silik olursa çatlamış olacak çok teşekkür ederim canım. Çikolata kistim olduğu için yumurtam gelişmez diye korkuyordum
K keug0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2022 2.586 2.950 83 26 11 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi keug0 #23 Lovelyy35 .!.: Yani bir iki gün sonra tekrar silik olursa çatlamış olacak çok teşekkür ederim canım. Çikolata kistim olduğu için yumurtam gelişmez diye korkuyordum Genişletmek için tıkla... EVET CANIM HERGÜN TEKRARLA HATTA İLİŞKİYEDE GİR Bİ KAÇ GÜNE ÇATLAR
Lovelyy35 .!.: Yani bir iki gün sonra tekrar silik olursa çatlamış olacak çok teşekkür ederim canım. Çikolata kistim olduğu için yumurtam gelişmez diye korkuyordum Genişletmek için tıkla... EVET CANIM HERGÜN TEKRARLA HATTA İLİŞKİYEDE GİR Bİ KAÇ GÜNE ÇATLAR
K keug0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2022 2.586 2.950 83 26 11 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi keug0 #24 M miniminnoss malesef tahmin ettiğim gibi hamile değilim innovita 4 kez silik çıktı ben biliyordum zaten pızitif çıkmıycqnı hiç umudum yok artık istemiyorum
M miniminnoss malesef tahmin ettiğim gibi hamile değilim innovita 4 kez silik çıktı ben biliyordum zaten pızitif çıkmıycqnı hiç umudum yok artık istemiyorum