- 21 Ağustos 2024
- 145
- 62
- 18
- 28
- Konu Sahibi elifbsraaa1
-
sağolasın canımAmin inşallah canım hayırlı olsun gözün aydın
Aşılama mı çatlatma tedavisi mi bu canımCanım ban yedimBi link paylaşmıştım bi oyun gibi birşeydi ama yasakmış betam 221 çıktı çok şükür pozitifi gördüm bugün
Aşılamaya başlamıştık tam tüp bebeğe döndük hiç başka tedavi görmedim ilk tedavim tüp bebekAşılama mı çatlatma tedavisi mi bu canım
Aslında devlet hastahanesini tercih etseydiniz 2 aşılama yapılabilirdi tabiki bu yöntem sonuç vermiş çok sevindim memnun oldum kardeşimAşılamaya başlamıştık tam tüp bebeğe döndük hiç başka tedavi görmedim ilk tedavim tüp bebek
İğneyi sana 30 ml enjekte ediliyor ve değer 1 ken 30 oluyor birden yüksek ihtimal gebelik var. Ama teyit etmek için bir kaç gün sonra tekrar test ver eğer düşüş varsa tutmamış olabilir. Umarım tutmuştur..6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
Tabii ama aşılama için düşük doz gonalf vermesine rağmen fazla yumurta geliştiği için çoğul gebelikten düşük olabileceğini söyledi doktorum o yüzden yumurtaları toplatıp tüp bebeğe geçtik bunu kendim tercih ettimAslında devlet hastahanesini tercih etseydiniz 2 aşılama yapılabilirdi tabiki bu yöntem sonuç vermiş çok sevindim memnun oldum kardeşim
Sağolasın canım evet 13 şubatta test günüm vardı beta 221 çıktı zatenİğneyi sana 30 ml enjekte ediliyor ve değer 1 ken 30 oluyor birden yüksek ihtimal gebelik var. Ama teyit etmek için bir kaç gün sonra tekrar test ver eğer düşüş varsa tutmamış olabilir. Umarım tutmuştur..
Canım merhaba konuyu açalı da olmuş biraz umarım mesajımı görürsün çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün test yaptın bende perşembe günü iğne yapmıştım yarım doz pazar dayanamayıp test verdim 66.8 çıktı ama sevinemedim de acaba çatlatma iğnesi etkisi mi diye6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
canım selam beta hgc 2 gün sonra mı 221 olmuştuCanım ban yedimBi link paylaşmıştım bi oyun gibi birşeydi ama yasakmış betam 221 çıktı çok şükür pozitifi gördüm bugün
Merhaba sizin son durum ne açana benim bugün 6. Günüm belirtileriniz varmıydıCanım merhaba konuyu açalı da olmuş biraz umarım mesajımı görürsün çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün test yaptın bende perşembe günü iğne yapmıştım yarım doz pazar dayanamayıp test verdim 66.8 çıktı ama sevinemedim de acaba çatlatma iğnesi etkisi mi diye
Ben tüp bebek yaptırdım canım 84.2 oldu değerim kasık ağrım falan oluyordu bel ağrım vardı göğüs hassasiyeti yarın belli olacak sonucum tutup tutmadığıMerhaba sizin son durum ne açana benim bugün 6. Günüm belirtileriniz varmıydı
Ben iğneden sonra 6. Gün ama kaşık ağrısı ara ara giriyor çıkıyor kremsi beyaz akıntı ara ara ve bel ağrısı oda sabit ağrı değil sol ağırlıklı bide karnımda kasıyormuşum gibi his sıkıyprum gibi ama sıkmıyorum benim kafamı karıştıran göğüs hassasiyeti yok hiç Buda beni tedirgin ediyor olmadı mı acaba felan diye düşünüyorumBen tüp bebek yaptırdım canım 84.2 oldu değerim kasık ağrım falan oluyordu bel ağrım vardı göğüs hassasiyeti yarın belli olacak sonucum tutup tutmadığı
Umarım güzel haberler alır sağlıklı ilerletirsinizBen tüp bebek yaptırdım canım 84.2 oldu değerim kasık ağrım falan oluyordu bel ağrım vardı göğüs hassasiyeti yarın belli olacak sonucum tutup tutmadığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?