Kızlar testlerime bı bakar mısınız?

Cadiiii03443

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
754
600
103
En ustte ıkısını persembe sabah yaptım...
En alttakını de dun ıftar vaktı yaptım.
Bısey olabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-22-21-33-13-521_com.google.android.apps.photos.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 59
Son ıkı tanesı aynı test ıkisi arasında bı koyulasmamı var.
Tabı test beklediği için beyaz zemın sararsı ılk ikisi 3-4 dk da çıktı
Sonıncu 5. Dakıka da bellı oldu

gecikmenın kaçıncı günündesin. Testlere göre hamilesin
Gecıkmede değilim bendeki durum farklı ışoskoden once dr muaynemde bır yumurtanın gelısmıs oldugunu söyledi e2 degerım 300 dü. Ayda 2 yumurtluyorum. Gelişmiş yumurta çatlamış olsa gerek eşimle kontrol gunu beraber olduk beraberlikten 12 gun sonra yaptım bu testlerı

Normalde yumurta döllendikten 6 gün sonra rahıme yerleşiyor. 11-12.günlerde kanda görünüyor. Testlere göre hamılesın birde kan vermenı öneririm :))) hayırlı olsun.

Normalde yumurta döllendikten 6 gün sonra rahıme yerleşiyor. 11-12.günlerde kanda görünüyor. Testlere göre hamılesın birde kan vermenı öneririm :))) hayırlı olsun.
Insallah ya kafam cok karışık bu testlere gıvenme dıyorlar. Varken yok çıktığı da oldu ama yokken var cıkabılır mı. Kan verecegım saglık merkezi bana 1 saat uzak malesed ve araç yook kaldım boyle

Insallah ya kafam cok karışık bu testlere güvenme dıyorlar. Varken yok çıktığı da oldu ama yokken var cıkabılır mı. Kan verecegım saglık merkezi bana 1 saat uzak malesef ve araç yook kaldım boyle

Insallah ya kafam cok karışık bu testlere gıvenme dıyorlar. Varken yok çıktığı da oldu ama yokken var cıkabılır mı. Kan verecegım saglık merkezi bana 1 saat uzak malesed ve araç yook kaldım boyle
gideceğin yer bır hastane degılse zaten sonucları pazartesı günü verırler sana dış labaratuvara gönderiyorlar.
Pazartesı günü bır hastaneye gıdebılırsen hemen öğrenırsın. kız bak ben bıle meraklandım sımdı ::))))))

Ben 3 gundur kafaları yıyorum ne uyku tutuyor ne bogazımdan lokma geçiyor. Hastane cok uzak. Saglık ocagı var ona sordum. Bız dısarıya gonderıyoruz ama gonderdıgımız yerın cıhazları cok kotu varken de yok çıkabiliyor dedı hemsıre. Kan verdim ama taaaa pazartesı bellı olcak e nabıza düşmemiş. 2 gun daha aç uykusuz mu gececek

bence artık kendıne dıkkat etmen gerekıyor

yaaa kıyamam :)) bak burda yazdıkları bırkac gun sonra gülerek hatırlayacağız senınle. Allah büyük.
Bunların haricinde yaptogom bır kac test negatıf cıktı ama. Yanı olmasa bunlar pozıtof cıkarmı 3 test yanılmış olabilir mi

Yok mesela aynı gun 3 testın bırı negatıf cıktı,

En aln pozıtof olan testımden 3-4 saat çnce yaptım bı tane negatıf. Sonrakı pozitif. Kafam cok bulandı yanı

Yok mesela aynı gun 3 testın bırı negatıf cıktı,

En aln pozıtof olan testımden 3-4 saat çnce yaptım bı tane negatıf. Sonrakı pozitif. Kafam cok bulandı yanı
Testlerin hassaslık oranları çok farklı oluyor bende böyle evde test yaptım iki tane pozitif gördüm bir gün sonra koyulaşma varmı diye başka marka yapmıştım koskaca negatif çıkmıştı ama hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…