Kızlar testlerime bi bakar mısınız

parlablbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
741
173
33
25
IMG_5730.webp
IMG_5759.webp
Birincisi iki gün önce ikincisi de bugün ama fotoğraf yüklerken bozuluyor onu anlamadım elimde daha net

Bence var gibi silik gördüm daha yeni olmalı kan verin kesinlikle. Hayırlı olsun canım benim. Ne zaman yaptın adetine kaç gün var ? Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın?
Pcoslıyum canım hesap edemiyorum ama adetim takvime göre 5 gün gecikti

Pcoslıyum canım hesap edemiyorum ama adetim takvime göre 5 gün gecikti
Bence tutmuş hem de bu marka çok güvenilir yanlış çıkarmıyor ve silik olduğu görülüyor. Ay tez zamanda tam öğrenin kan testi verip. Gebesiniz bence :)

Bence tutmuş hem de bu marka çok güvenilir yanlış çıkarmıyor ve silik olduğu görülüyor. Ay tez zamanda tam öğrenin kan testi verip. Gebesiniz bence :)
Ay valla inşallah çok istiyoruz inşallah tutmuştur daha önce düşük yaşadığım için korkuyorum açıkçası

Ay valla inşallah çok istiyoruz inşallah tutmuştur daha önce düşük yaşadığım için korkuyorum açıkçası
Öyle şeyleri eskide bırakın unutum şuan yeni bir şey. Önünüze bakın. Benim arkadaşım 4 krz düşül ve ölü doğum yaşadı. Ama şimdi 32 haftalık hamile şükür. Sizde umutlu olun mutlu ılun. Bırakın eski eskide kalsın. Bakın bence gebesiniz de :)

Öyle şeyleri eskide bırakın unutum şuan yeni bir şey. Önünüze bakın. Benim arkadaşım 4 krz düşül ve ölü doğum yaşadı. Ama şimdi 32 haftalık hamile şükür. Sizde umutlu olun mutlu ılun. Bırakın eski eskide kalsın. Bakın bence gebesiniz de :)
Ya çok teşekkür ediyorum bu mesajınız çok iyi geldi bana çok haklısınız 🥰

Baya baya görünüyor. Ben kendi testime kör olacak sekilde bakıp gölge görüp umutlandıysam sizin şu an daha da sevinmeniz gerekiyor 😅 inşallah sizinledir 🌸

Bence de var ama daha yeni olduğu için silik çizgi olabilir bu markaya güvenilir diyorlar kan vermelisiniz inşallah vardır bebiş güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌸

Bence de var ama daha yeni olduğu için silik çizgi olabilir bu markaya güvenilir diyorlar kan vermelisiniz inşallah vardır bebiş güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌸
İnşallah güvenilirdir bazıları değil bazıları çok güvenilir diyorda bilemiyoruz işte

Back
X