Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar, Teyzemin Kızı, Kayınvalidesiyle ve Görümceleriyle tartışmış
teyzemın kızı 3gundur annemlerde kaynansı gorumcelerıyle tartışıyor ve dıyolarkı defol git evden kovuyorlar 15gun önce dogum yaptı bebegı çok kuçuk daha eşide ailesını haklı buluyor teyze kızının sutu bıle kesıldı stresten ne yapsın yardımcı olurmusunuz eve gitmek istemıyor
Canım onları bu kadar kızdıracak ne yapmış ki teyzenin kızı?
Tabiiki hiçbir bahane 15 gün önce doğum yapmış bir kadını kapıya koymaya yeterli değildir ama biraz detaya girsen daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
Biz kedimizi bile dogurunca sokaga birakmiyoruz, nasil bir es ve ailesi ki 15 gunluk kadini birakiyorlar, kadin hatali bile olsa insan alttan alir. Ailesine kizmadim o tur seylere o kadar aliskiniz ki. Ama kocasina diyecek soz yok.
Konuyu biraz acar misin, ne oldu ki olay bu noktaya geldi.
tamam anliyorum bir panikle konu aciyorsunuz..üzgünsünüz..streslisiniz..fikir istiyorsunuz..istişare etmek güzel birşey..ama lütfen konu acarken biraz aciklayici olun..2 kelimeden konuyu nasil anlayalimda yardimci olabilelim..teyzenizin kizi 15günlük lohusa ve eşinin ailesi tarafindan evden atiliyor yada atilmak isteniyor..ama neden? neyi tartişiyorlar? teyzenizin kizi annenizdemi kaliyor?
canım teyzemın kızı 2gorumcesıyle beraber kalıyor sureklı herseye karısıyorlar kaynansıda tokatta kalıyor dogum olunca ist geldı eşiyle buyuk gorümcesı tartışırken teyze kızı araya gırıyor görumcesı senden igrenıyorum dıyo bır ton laf teyze kızıda sen aynaya bır bak dıyo salak dıyo oda evden gıdın ayrı eve çıkın dıyor teyze kızıda kaynansına duyuyorsun dımı dıyor oda anlaşamıyorsanız kıraya çıkın dıyor teyze kızı sınırlenıyor ben gıdıyorum ne halınız varsa görun dıyor kaynansı bebegı vermem sen nereye gıdersen gıt dıyor komşuların yardimiyla bebegını alıyor eşide annemlere bırakıp gıdıyor ona gore ailesi haklıymıs
ne kadar garip insanlar var millet çocuğum olsun diye hastane kapılarında yaşıyolar nerdeyse ki bende 3 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum o nasıl bir eş ki 15 gün önce doğum yapan karısını bebeğininn annesini evden kovuyo ALLAHIM BÖYLE YAPAN İNSANLARA AKIL FİKİR VERSİN BAŞKA BİŞEY diyemiyorum maaleseff
teyzemın kızının annesı babası tokatta kalıyorlar oyuzden annemde kalıyor allahım nasıl bır eş ailesının agzıyla hareket edıyor hepimiz çok ama çok uzgunuz ne olacak bılmıyorum olan anne ve bebege oldu yanı
geçmiş olsun
sanırım fikir almak istemiyorsunuz
ama ben fikrimi sölicem
maddi güçü varsa
sütü kesilene kadar yani o duruma gelene kadar bi otele gitmeyi yeglerim
tamam bebek için saglıklı bi hareket deil ama bebegin sütsüz kalmasından iy
kendi annesi ve babası onu o durumda bırakmamalı
en son çare bi arkadaşına gitmeli
hoş kim kabul ederki diceksiniz
ama geçiçi durumlar düzelene kadar
ben yapabilecegi eylenleri söledim
yok bunları yapmak istemeyip halen onlarla yaşıcaksa
herkesin elini ayagını öpüp susuup otursun
kavga çıktıgında en alltan alsın
tekrar geçmiş olsun
hmmm..o öyle demiş böyle demişin bu saatte sonra pek bi önemi yok sanirim..kuzenin kendisi gitmiş evden..burda önemli olan eşi ne yapiyor? o da ailesinimi hakli görüyor? ayrilmak mi istiyor? görümceler onlarla kalmak zorundami? of ya..yazik valla..kizin en güzel ve en zor zamanlari..bebişine kavusmus..psikolojisi altüst..o yetmezmiş gibi birde görümcelerden cekiyor :S
burda dügümün çözülcegi tek yer kuzeninin kocasi..o düzeltebilir herşeyi..
canım teyzemın kızı 2gorumcesıyle beraber kalıyor sureklı herseye karısıyorlar kaynansıda tokatta kalıyor dogum olunca ist geldı eşiyle buyuk gorümcesı tartışırken teyze kızı araya gırıyor görumcesı senden igrenıyorum dıyo bır ton laf teyze kızıda sen aynaya bır bak dıyo salak dıyo oda evden gıdın ayrı eve çıkın dıyor teyze kızıda kaynansına duyuyorsun dımı dıyor oda anlaşamıyorsanız kıraya çıkın dıyor teyze kızı sınırlenıyor ben gıdıyorum ne halınız varsa görun dıyor kaynansı bebegı vermem sen nereye gıdersen gıt dıyor komşuların yardimiyla bebegını alıyor eşide annemlere bırakıp gıdıyor ona gore ailesi haklıymıs
Karşılıklı olarak birbirlerini kışkırtmışlar yani. Nihayetinde de tartışmanın seviyesi düştükçe düşmüş. Teyzenizin kızı da (bana göre) hiç yapmaması gereken bir şey, yani gurur yapmış ve çekmiş gitmiş. Baştan sona herkes hatalı bence. Böyle şey için ev terk edilmez.
Evet anlıyorum kimse katlanmak istemez bu tip hakaretlere ama daha 15 günlük bebeği varken bu tip radikal çıkışlar yapması hiç doğru değil. Keşke sakin davranabilseydi ve eşiyl görümcesinin kavgasına hiç karışmasaydı. Ama olan olmuş artık.
Haa bu arada o koca olacağa da diyecek tek bir laf bulamıyorum ki ortayı bulacağı yerde yangına körükle gitmiş. Aferin. Bence ilk olarak eşiyle sakin sessiz ve başbaşa oturup konuşması lazım. Böyle gurur yapıp çekip gitmekle olmaz bu işler. Gerekiyorsa hakikaten de ayrı eve çıksınlar, çok daha iyidir.
yazık ama ya kıscağız üsülmesin bari bebeğini düşünsün eşi de er yada geç hatasını anlar herhalde aynı evde yaşamak zaten zor bide böle kavgalar olunca gerçekten insanın psikolojisi bozulur !!!
kızlar hepinize teşekkur ederım yazılarınızdan dolayı bu onların ilk tartışması degıldı en ufacık tartışmada bıle 2gorumce defol gıt bu evden dıyolarmış oda dayanmış dayanmış 3gun önce son tartışmada patlamış sorumsuz bır eşi var bız bunu anladık daha 1 yıllık evlıler