• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, Teyzemin Kızı, Kayınvalidesiyle ve Görümceleriyle tartışmış

kaynanası daha hıç arayıp sormadı gelmedıde aıle buyuklerı eşiyle konuştu ayrı eve çıkmam benım evım var kardeşlerımede bakmak zorundayım diyor

TEYUZE KIZINIZIN HATASI NE OLURSA OLSUN,EŞNE İHANET ETMESİNİN DIŞINDA HİÇ BİR HATASI ONUN KAPI DIŞARI EDİLMESİNİ HAKLI GÖSTERMEZ.TEKRAR EDİYORUM İHANET HARİÇ.hELE LOHUSAYKEN BU DAVRANIŞTA BULUNUYORLARSA TEYZE KIZINIZA ZERRE KADAR DEĞER VERMEDİKLERİ VE KARAKTERLERİ ORTAYA ÇIKIYOR.EŞİNİN DE DENGEYİ KURAMAMASI DAHA AĞIR OLMUŞ.TEYZE KIZINIZIN YERİNDE OLSAM BİR SÜRE ANNESİ GİLDE KALMASI VE EŞİYLE GÖRÜŞMEMESİ DOĞRU OLUR.EŞİ HATASINI ANLAYANA KADAR GÖRÜŞMESİN BENCE.BÖYLE AŞŞAĞILAMA OLMAZ.HA KAYINVALDESİ ÇOCUĞU NASIL ALIKOYUYORMUŞ, O MU DOĞURMUŞ.BİR ÇOCUK ANNESİNDEN AYRILMAZ HADDİNİ BİLSİN.

kaynanası daha hıç arayıp sormadı gelmedıde aıle buyuklerı eşiyle konuştu ayrı eve çıkmam benım evım var kardeşlerımede bakmak zorundayım diyor

serenalar eğer teysenler kısının yanındaysa bence geri göndermesinler tamam ortada bi çocuk var ama bu şekilde ömür geçmez eşide otursun kardeşleriyle demekki eşi ve evladının zerre kadar değeri yokmuş valla yazıklar olsun o adama adam hatasını anlayana kadar kalsın annesinin evinde anlarsa tabiiii???

boyle bir esden adam olmaz
karisini bebegini en korunmasiz zamaninda bile terk edebiliyorsa
kız kardeslerine olan sozde sorumlulugu herseyden onemliyse
o zaman gitsin kız kardesleriyle bir omur yasasin
teyze kizinda da hata var bir yillik evli ve hemen cocuk yapmis
yani iki kutu hap kullanmak ne kadar zor olabilir ki
dur bir bak anlasabilecek miyim bu adamla diye

yazık gercekten cok yazıkinsanlık nereye gidiyor merak ediyorum .üzülmesine fırsat vermeyin süt yapıcı şeyler yesin içsin strestewn uzak dursun bu sizrazda isizn elnizde şunu unutmasın stresle gden süt asla geri gelmez. sonra kafasını duvara vurur keşke üzülmeseydişm bebeğim içinde onu guzelce beslsedyim der benim gibi ama iş işten geçmiş olur:( çok üzücü ama bebeği için sabretmeli.ve büyükler araya girmeli bu durum bir an önce düzeltilmeli ama ayrı eve geçmek şartıyla yoksa aynı şeyle bir daha karşılacaktır üzüldüm hemde çookkk:(

vay be demek kardeşlerine bakmak zorunda haaa ne büyük laf söylemiş öyle....peki ya eşi 15 günlük çocuğu onlara bakmak zorunda değil mi...hangisi bakıma sevgiye ilgiye muhtaç... daha ailesinin eteğinden ayrılmamış canım onun kocası ya oturup uğraşacak yada yol verecek... bence gitmesin diretsin eğer dönerde ayrı ev açarsa herşey düzelir eğer dönmezsede kendi bilir... bacı kardeş birbirlerine baksınlar...yani taktiğim bekle ve gör.

vallahi nasıl sinir oldum anlatamam..
ne kalas adammış o öyle ya...Allah nasıl bilirse öyle yapsın..
yazık değil mi o kadına ya, daha 15 günlük bebekle bu sıkıntıları yaşatıyorlar...
Ahh Ahh millet bebek sahibi olmak için neler yapıyor böyle kalaslarda kıymet bilmiyor işte... bu adamlara baba olma şerefini yaşatmayacaksın ama olmuş işte ....
Ay Allahım vallahi düşündükçe sinir bastı.. ben olsam o kadının yerine alırım çocuğumu giderim ailemin yanına bebeği de göstermem ayrı ev açarsan gelirim gelmezsen de ne beni ne çocuğunu göremezsin bi daha derim bu iş burda biter derim ....
o görümcelere gelince de onlara ne oluyor ya kesin evde kalmış kız kurularıdır onlar.. kıskanıyorlardır yengelerini terbiyesizler...

canım aynen öyle bırı evlenıp boşanmış dıgerıde30 yaşında ben bıle şaşiyorum nasıl bır eş dıye hayat işte herşeyi yaşatıyor hayat bizlere oda bılmezdı boyle olacagını

canım aynen öyle bırı evlenıp boşanmış dıgerıde30 yaşında ben bıle şaşiyorum nasıl bır eş dıye hayat işte herşeyi yaşatıyor hayat bizlere oda bılmezdı boyle olacagını

kıyamam ya yazık vallahi... küçücük bebekle bu sıkıntıları yaşamak kolay mı...

baksana yazık sütü de kesilmiş,o moral bozukluğuyla ne kadar iyi ilgilenebilecek kadın

bebeğiyle..

ne vicdansız insanmış bunlar ya...

tabi nerden bilsin kızcağız bunları yaşayacağını bile bile lades dermi hiç..

yazık vallahi çok üzüldüm ya..

gelişmeleri paylaş bizimle olur mu tatlım?

eee küçükte değillermiş niye bakmak zorunda ben hala anlayamadım...fisfisfis

canım gelişmelerden sizi haberdar etcem dıyorum ya damat bey aılesının agzıyla konuşuyor bugun hiç gelmemiş aramamış bıle hangı akla hızmet edıyor anlamıyoruz

eee küçükte değillermiş niye bakmak zorunda ben hala anlayamadım...fisfisfis
canım evlenıp boşana tekrar evlenmeyı duşunuyor evlenecek yanı digerı ise ben babamın evınden başka bır yerde kalmam dıyor tam bır cıns görumce

canım gelişmelerden sizi haberdar etcem dıyorum ya damat bey aılesının agzıyla konuşuyor bugun hiç gelmemiş aramamış bıle hangı akla hızmet edıyor anlamıyoruz

hayret bişey vallahi ya..

çocuğunu da mı düşünmüyor bu adam...

Allah akıl fikir versin ya...:oklava:

Allahım yaa madem ailesi haklıymış neden kendi kardeşleriyle tartışıp kavga ediyormuş teyze kızınızın eşi.Hem ne olursa olsun eşinin yanında olması gerekiyor.Nasıl vijdansızlık bebeğinide mi özlemiyormuş bu adam.Görümcelerde nasıl evden kovuyolarmış ya lohusa kadını:1no2:Madem öyle görümceler gitselermiş evden.:1closedeyes:

allahim akil versin canim
ne diyelim allah yardimcisi olsun
ama her ne olursa olsun lohusa bir bayani kapi disari etmeleri bence afedersiniz ama adiliktir
ayrica yeni dogum yapmis lohusa biri bukadar kötü ne yapmis olabilirki ?

Bazi kadinlari anlamiyorum anlayamicamda kusura bakmayin!!!:delphin:

Nisanli iken Sevgili iken böyle adi adamlarin her türlü hakaretini cekerler, dayak yerler, ailesinin laflari koymaz vs. vs. lakin evlendikten sonra en ufak birseyde hayda ben gidiyorum bitmistir diye evi terk ederler!!!!:kızgın:

Yanlis cok yanlis :delphin:

Kaynanasi ve Görümcesini savunmuyorum kesinlikle yanlis anlasilmasin ama kuzenin yaptigida onlarin ekmegine yag sürmek oldu!!

Niye onlarin kavgalarina karisiyor?? Niye onlarin seviyesine iniyor?? Niye evi terk ediyor??

Ne oldu simdi, bir lokma bebekle babanin evinde bekle simdi anasinin lafina bakan kocasi gelsin onu yalvar yakar eve götürsün!! :kızgın:

Allah yardimcisi olsun allah o sübyana acisin ve insallah babasi denilen o adamin aklini basina getirsin insallah:Saruboceq:, o insanlar cok cirkin ve yanlis birsey yapti fakat kuzenin yaptigi sey dahada yanlis oldu malesef...:çok üzgünüm:

Iste ne demisler Öfke ile kalkan zarar ile oturur:kahve:

Back
X