Kizlar toparlanamiyorum

Beni anlayan birilerinin olmasi cok guzel bi duygu. Benim asil endisem bu adamin babama ulasmaya calismasi. Benim.babam kati bi adam boyle biseyi kabul edemez. Tamam elinde bisey yok kanit olarak ama bi arkadasin basina gelmisti kardesi bi oglandan ayriliyor babasida o gun felc geciriyor meger oglan babasini aramis kizin benden hamileydi cocuk aldirdi diye. Allah korusun herseyi yapiyo boyle insanlar
Elinde kaniti yok dedigin fotograflariniz,mesajlariniz mi oluyor canim? Ayrica cok takilma bana bunlari yapar mi eder mi diye.. Zaten sana yapacagini yapmis aldatmis oyle dusun. Suanda senden ozur diledi mi? Ya da herhangi bir muhabbet ortaminiz var mi hala? Ornegin benimki akrabam ve hala facemde ekli hic bu sekilde tereddut etmedim yaparsa o beynini sokerim onun biraz disli ol konusmaya calisirsa bu konudanda korktugunu belli etme derim. Cunku farkederse (ilerde eminim donecektir sana) o zaman yapar asil eline koz verme dik dur

ah be canım üzüldüğün şeye bak ne güzel işte yol yakınken kurtulmuşsun sevinseneeee:KK31:

Elinde kaniti yok dedigin fotograflariniz,mesajlariniz mi oluyor canim? Ayrica cok takilma bana bunlari yapar mi eder mi diye.. Zaten sana yapacagini yapmis aldatmis oyle dusun. Suanda senden ozur diledi mi? Ya da herhangi bir muhabbet ortaminiz var mi hala? Ornegin benimki akrabam ve hala facemde ekli hic bu sekilde tereddut etmedim yaparsa o beynini sokerim onun biraz disli ol konusmaya calisirsa bu konudanda korktugunu belli etme derim. Cunku farkederse (ilerde eminim donecektir sana) o zaman yapar asil eline koz verme dik dur
Elinde fotograf falan yok kesinlikle ama sonucta istedigini alamadi benden. Ugrasirsa yapabilir. Cunku babamin ne kadar sert bi adam oldugunu ve ona ne kadar duskun oldugumu biliyo. Kizlar demin babam eve cok ofkeli geldi o an ayak parmak ucuma kadar uyustugumu hissettim. Hic bisey demeden yatti. Benim isim dualara kaldi sanirim:(

Elinde fotograf falan yok kesinlikle ama sonucta istedigini alamadi benden. Ugrasirsa yapabilir. Cunku babamin ne kadar sert bi adam oldugunu ve ona ne kadar duskun oldugumu biliyo. Kizlar demin babam eve cok ofkeli geldi o an ayak parmak ucuma kadar uyustugumu hissettim. Hic bisey demeden yatti. Benim isim dualara kaldi sanirim:KK43:
Korkuyla yasanmaz sana sordugum soruya cevap alamadim canim hala bir muhabbet olayi var mi? Eger varsa birakmayacak tarzdaysa konusmayi direk kes sana dediklerimide unutma dik dur korktugunu belli etme

Korkuyla yasanmaz sana sordugum soruya cevap alamadim canim hala bir muhabbet olayi var mi? Eger varsa birakmayacak tarzdaysa konusmayi direk kes sana dediklerimide unutma dik dur korktugunu belli etme
Muhabbet derken hangi konuda? Hic bi sekilde gorusmuyoruz artik kesinlikle

Back
X