Kızlar toplanın hele

Annelikkutsaldir

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
317
197
18
35
Merhaba kızlar 1 yaşında oglum var tek başıma bakıyorum yumurlama günümde esimle birlikte olduk ama prezervatıf patlamış tam günü birde:)) varmı aranızda böyle hamiş kalanlar

ertesi gün hapı diye bisey var.ella veya farkli markalar onlari kullanmayı düşünmediniz mi?
bebeginiz henüz cok küçük.risk almak şansa bırakmak bilemiyorum ben olsam birakamazdim.
yıpranan siz olursunuz.hakkinizda hayirlisi olsun

Merhaba kızlar 1 yaşında oglum var tek başıma bakıyorum yumurlama günümde esimle birlikte olduk ama prezervatıf patlamış tam günü birde:)) varmı aranızda böyle hamiş kalanlar
Olmaz efenim :) kız burda 2 yıl sıfır koruma ile bebek sahibi olamayanlar var ne demek 1 seferde bebek yapmak :))
Şaka bir yana allah gönlüne göre versin

Valla benm daha birinci karnimda:)) ama hemen yapicam ins digerini hic beklemedn:) kimseyede sormayp soylemicm malum karisan akil veren cok olur:)) doktorm ve kocam bildktn sonra gerisii onemli degil:) cok istiyrm hayrlisiyla ins olur
Kuzu dur bi birinci olsun zorluğunu gör :) ondan sonra rabbım hayırlısını versin

Kuzu dur bi birinci olsun zorluğunu gör :) ondan sonra rabbım hayırlısını versin
Gorenleri gorunce zaten bu fikre kapıldım:))
Bide sağlığnda bi sıkıntı olmadğı sürece çok zor olcağını düşünmüyorum buna hem inanmk istyrm. Malum inanmak çok önmli bide kardeşimi ben büyüttüm diyebilirm bu konuda da tecrübeye az çok sahip oldğm için korkmuyorum:)) bide kardeş çok güzel bişy ikisi beraber büyüsün istiyorum:)) yanii bi çok sebep bakalm doğum da fkrimi değiştirmezse istiyrm. Gebeliğimn ilk ayları çok kötü geçmişti o vazgeçirmedi:) doğumu bekliyrm.

Hayırlısı o zmn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…