• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar tranf.sonra akıntı hk bilgisi olan

larem1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
544
78
123
42
İstanbul
kızlar transferden sonra yumurta akı kıvamında akıntısı olan oldu mu ?bende bu gün oldu da merak ettim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin

evet bende de oluyor..bu gün 9. günüm ama bir kaç gündür var..ben hemşireye sordum akıntım oluyor ve şişkinliğim var diye..hemşire normal bunlar dedi

canım bende olmamıştı bi yorum yapamayacağım ama sen doktoruna sorsaydın crino jelden diyeceğim transfer günü kullanılmıyo yani bana doktorum kullanma transfer günü demişti :olmaz:

kaldı 9 haaaa..........inşaallah hemncik geçer.............memorıalde denedin degilmi
hocan kimdi......transferini hale hocamı yaptı

canım sabırlı ol strest yapma kendine.. moralini yüksek tutki sana tutunsunlar..inşallah 9 gün sonra müjdeli haberini alırsın canım..

:CüvCüv:
akıntı oluyor canım ama benim genelde su gibiydi.

arkadaşlar benimde bugün 5. gün transferden sonraki gün duş aldım sonra su gibi akıntılar başladı duş aldığım için diye korkmuştum yazdıklarınızı görünce rahatladım sarımelek canım Allah tamamına erdirsin hamilesin dualarını esirgeme.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

canım kendini strese sokma bende de akıntı vardı hatta bi ara hasta mı oldum diye wc ye gider olmuştum ama meleklerim benimle allaha şükür 5.haftama girdim sende rahat ol akıntı normal yanii vücudumuz o kadar işlemlerden geçiyo yumurta toplama felan derken bazı anormalliklerin olması normal ki bu akıntı normall

kızlar transferden sonra yumurta akı kıvamında akıntısı olan oldu mu ?bende bu gün oldu da merak ettim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin

benimde su gibi akintim oldu canim
bunlarin hepsi cok normal.ama sana tavsiyem böyle seylere takilma.olacaksa zaten oluyo ben 5.günden itibaren hep test yapmaya baslamistim hep kendimde belirti aradim ama sonuc malesef negatif.bende gecen hafta aldim negatif kan testini.sabirli ol.dilerim her sey gönlünce olsun.

Back
X