Kızlar transfer 9.gunu

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.259
465
73
25
Erken gebelik testi negatif dün kasaet test pozitif niye öyle oldu ağlamaktan herarp oldum 6.gun dondurulmuş embriyo du 3 tane 6.gun lekede gördüm 3den biride mi tutmamış

Eklentiler

• IMG_20230401_074406.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 274
  • IMG_20230331_083224.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 249
Silik çizgi gördüm gibi orada ama. Bugün kaçıncı günün transfer hariç?
23 de trasfer oldum 9 günüm bu da kurumuş halı ilk foto 10 dakkada bu 30 dakka çektim yarın doktor çağırdi pazar diye pazartesi gel dedi

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-01-08-44-22-908_app.elika.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 235
Kuzum güzel düşün stres yapma bu son foto da daha belirgin gibi, bazen kana karışıp hCG idrara geç geçebiliyor zaten pazartesi gel demiş doktor kesin kan ister senden güzel haberler ile dön inşallah.

Kuzum güzel düşün stres yapma bu son foto da daha belirgin gibi, bazen kana karışıp hCG idrara geç geçebiliyor zaten pazartesi gel demiş doktor kesin kan ister senden güzel haberler ile dön inşallah.
İnşallah ya üzdüm kendimi ondan galiba az bir şey kahverengi lekelenme gelmiş

6.gün embriyom vardı 3 tane bugün 6. Günüm dün yaptığım testte yarım saat sonra silik pembe çizgi zor görünen bit çizgi vardı bugün sabah koyulaşır az daha diye test yaptım çizgi kayboldu yok sabahtan beri moralim yerle bir oldu . Sanırım 3 tanesi de bende değil rabbim yardımcı olsun bizlere dayanmak gerçekten çok zor

Allah'ın izniyle olur ben 9 .ve 11 gün ve 13 gün yaptım 6 .gün olmasına rağmen

Allah'ın izniyle olur ben 9 .ve 11 gün ve 13 gün yaptım 6 .gün olmasına rağmen
Umarım rabiş çok üzülüyorum elimde değil dün var gibi olunca nasıl çocuk gibi mutluydum akşam eşime söylememek için zor tuttum kendimi ama sabah kalktım test yaptım ağla ağla okula geldim yine Rabbim sabır versin n

Amin inşallah ama üzme kendini dalgalan ma olabilir

Ama 6. Günde hemen belli olurmuki bence erken moralinizi bozmayın bikac gün sonra tekrarlayin bence

Ama 6. Günde hemen belli olurmuki bence erken moralinizi bozmayın bikac gün sonra tekrarlayin bence
Evet öyle ama insan içinde olunca zorlanıyor sanırım mantığındaki değil de duygularım devrede sanırım . En büyük hata bakmak aslında ama insan engel olamıyor irade yazıldığı sanırım

Tmm işte iki katından fazla artmış bı sorun görünmüyorki.niye boşuna stres yapıyorsunuz bence tadını cikarmaniz lazım bu anların bir daha geri gelmicek cunku
2kati değilmiş pazartesi kan verdim perşembe günü verdim 100 lerde olması lazımmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…