• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR TRANSFER SONRASI 7.gün var mı?

mas02

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2024
136
41
18
29
Kızlar ilk transferim bir doğal yolla 9 hf kalp atımı durup kürtaj oldugum var 14 Ağustos 5.gün 2 adet transfer oldum hiç belirtim vs yok sizce bu sabah (transfer günü dahil 7.gün) yaptıgım idrarda silik bir çizgi var mı kuruma çizgisi mi
Burdan pozitife dönme ihtimali var mı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-08-21 at 14.14.17-2.webp
    WhatsApp Image 2025-08-21 at 14.14.17-2.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 686
  • WhatsApp Image 2025-08-21 at 14.14.17.webp
    WhatsApp Image 2025-08-21 at 14.14.17.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 561
İkinci fotoğrafta silik bir çizgi var görünüyor. Ben de ayin 16 sinda transfer oldum. Hiç bir belirtim yok. Sizin de aynı günmüş.

Kızlar ilk transferim bir doğal yolla 9 hf kalp atımı durup kürtaj oldugum var 14 Ağustos 5.gün 2 adet transfer oldum hiç belirtim vs yok sizce bu sabah (transfer günü dahil 7.gün) yaptıgım idrarda silik bir çizgi var mı kuruma çizgisi mi
Burdan pozitife dönme ihtimali var mı
İkinci fotoğrafta silik bir çizgi var görünüyor. Ben de ayin 16 sinda transfer oldum. Hiç bir belirtim yok. Sizin de aynı günmüş.

IMG_2569.webp

Bugün yaptıgım bu sekilde kuruma çizgisi gibi sonradan belirdi ama dünki çizgiden bir tık daha belirgin bilemedim kurma çizgisi hep aynı koyulukta mı oluyor

Yani şöyle umutlanıyorum kuruma çizgisi olsa dün ile aynı olurdu
Bugün daha pembemsi gerçekte fotograftakimden daha farklı
Benımkılerde böle ama kuruma cızgısı ne oluyor ilk defa duydum

Eklentiler

• 1000028472.webp
    1000028472.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 679
Merhabalar kizlarr☺️ben estradiol ve progesteron transferde önce kullanmistim transferden sonra devam ettim ama ekleme plarak progesteron fitil takiyorum yani ilaclar aslinda önceki le ayni. Benim yanliz su iki gündür asiri derece istah var ve sürekli uyuyorum bu normal degil yorgunluk bitkinlik var bende yarin işe başlayacağim nasil calişacağim bilemiyorum vünkü uyku ve halsizlik var bende. Transferi ben 28.08 da oldum.
Merak ettiğim bir konu daha var. Transfer günü de gün olarak sayiyormu yani bugün benim transferinden sonra dörtuncu günmü oluyor yoksa ücüncü günmü? Ve en erken ne zaman test yapa bilirim?

Merhabalar kizlarr☺️ben estradiol ve progesteron transferde önce kullanmistim transferden sonra devam ettim ama ekleme plarak progesteron fitil takiyorum yani ilaclar aslinda önceki le ayni. Benim yanliz su iki gündür asiri derece istah var ve sürekli uyuyorum bu normal degil yorgunluk bitkinlik var bende yarin işe başlayacağim nasil calişacağim bilemiyorum vünkü uyku ve halsizlik var bende. Transferi ben 28.08 da oldum.
Merak ettiğim bir konu daha var. Transfer günü de gün olarak sayiyormu yani bugün benim transferinden sonra dörtuncu günmü oluyor yoksa ücüncü günmü? Ve en erken ne zaman test yapa bilirim?
Transfer günü sayılmıyor canım. Ertesi gün 1 diye başlanıyor. 29 ağustosta transfer oldum test günüm 8 eylül 10 gün sonra olarak

Merhaba, bende 30 Ağustosta transfer oldum. Bir önce ki transferim kimyasal olmuştu benimde. Ama hiç belirtim yok sizin belirtiniz var mı ? Bu gün 6. Günüm acaba 8 de bende test yapsam mı ?

Merhaba, bende 30 Ağustosta transfer oldum. Bir önce ki transferim kimyasal olmuştu benimde. Ama hiç belirtim yok sizin belirtiniz var mı ? Bu gün 6. Günüm acaba 8 de bende test yapsam mı ?
Benimde hiç ama hiç belirti yoktu 8. Gün erken gebelik testinde bir saat sonra silik çıkmıştı
Bugün keseyi gördük ama kalp atışını haftaya dinleyecekmişiz

Back
X