Kizlar transfer sonrasi ani korku yasayan varmi tutunmaya engel olabilir mi?

Yaa🥺🥺 Rabbim cocuklarimizi korusun gecmis olsun canim. Simdi nasil iyi mi oglunuz?
Amin canım. Çok iyi çok şükür. Bu olayın altında yatan sebebi testit ettik ve 2 yıl düzenli antibiyotik kullandı. Allah bir daha yaşatmasın. Ne bana ne de başka bir anne babaya. Dünyada cehennemi yaşamak gibi bir şeydi.

Sen de iyi ki varsın tatlış 😍
Ne yaptın kuzum kan verdin mi?
Yok canim daha 2 gun var pazartesi kan verecem. Ama hic belirtim yok bugun sadece biraz bulantim var ilaclardanmi yoksa hamilelik belirtisimi bilemedim. Insallah saglikli gebelikdir

Bugun kan verdim 60 сikti cift embiryo transfer edilmisti. Sanirim biri tutundu bunada sukur❤😊

Kizlar transfer sonrasi ani korku yasayan varmi tutunmaya engel olabilir mi?
Konuyu yeni gördüm.
Transferden 1 hadi olsun 2 gün sonraydi sanirim. Güm diye patlayan şeylerden irkilme korkma durumu hep yaşardım. Olacağını çıkacak sesi bilsem de yüreğim hoplardi. Mutfakta masada otururken esim maden suyunu çakmak ile açmaya yeltendi yapma bak bi sey olur dedim ve bi anda kapağı güm diye patlatıp açtı. Gözümün önünde. Ve öyle irkildim ki anlatamam. Sonra bolca soylenme sinir ya böyle bi sürecin içindeyim vidi vidi vidiilarr. Bide ohss olmuştum deliden halliceydim🤣🤭 neyse 1 hafta sonrasında pozitif sonucu gördük idrarda ve kanda. 4 gün sonra 18 aylık olucak minnak yaramaz bi kızım var elhamdülillah 🤲🏻🥰

Back
X