• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar transfer sonrası sık tuvalet hamilelikle ilgilimi yoksa fitil mi yapıyor bu belirtiyi

Tugba3437

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
33
20
8
36
Kızlar transfer sonrası sık tuvalet hamilelikle ilgilimi yoksa fitil mi yapıyor bunu bilginiz varmı 3.gun embriyosu taze çift transfer bugün 9.gun

Kızlar transfer sonrası sık tuvalet hamilelikle ilgilimi yoksa fitil mi yapıyor bunu bilginiz varmı 3.gun embriyosu taze çift transfer bugün 9.gun
Benim tek belirtim sık idrara çıkma olduğunu pozitif gelince anladım çok idrara çıkan biri değildim normalde ilk transfer de böyle bir şey olmamıştı ama 2 transferimde sürekli lavaboya gitmeye ihtiyaç duydum inş sizin de olumlu belirtiniz olur

Benim tek belirtim sık idrara çıkma olduğunu pozitif gelince anladım çok idrara çıkan biri değildim normalde ilk transfer de böyle bir şey olmamıştı ama 2 transferimde sürekli lavaboya gitmeye ihtiyaç duydum inş sizin de olumlu belirtiniz olur
Ay inşallah 8.gun idrar erken test yaptım çıkmadı silik bir yok ayın 15 inde kan vericem inslalah tutunur Rabb'im herkese nasip etsin inşallah

Back
X