- Konu Sahibi minnkelebek
Progestan fitil de yapıyor olabilir ağrıyıCanım benimde transferimin üçüncü günü bugün ama iki gündür beş ağrısı arada yokluyor. Bel ağrısı ile tutunmanın nasıl bir ilişkisi var çok anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan fitil de yapıyor olabilir ağrıyıCanım benimde transferimin üçüncü günü bugün ama iki gündür beş ağrısı arada yokluyor. Bel ağrısı ile tutunmanın nasıl bir ilişkisi var çok anlayamadım
Evet fitil kullanıyorum sadece zaten o da olabilir maalesefProgestan fitil de yapıyor olabilir ağrıyı
Hayırlısı olur inşallahEvet fitil kullanıyorum sadece zaten o da olabilir maalesef
Bende ayın 8 de transfer oldum göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok .sizin sonuç belli oldu mu ?T+3 teyim iki gün kasık ağrılarım oluyordu bugün de sabah biraz yokladı daha da yok diğer günlerden hiçbir fark yok
Bende şu an yoğun şekilde göğüs hassasiyeti var bir de ara ara gelip giden hafif kasık sancıları.. Aşırı gaz var bir de bu konunun hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorumBende ayın 8 de transfer oldum göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok .sizin sonuç belli oldu mu ?
Siz bugun gittiniz mi kan tahlilineBende şu an yoğun şekilde göğüs hassasiyeti var bir de ara ara gelip giden hafif kasık sancıları.. Aşırı gaz var bir de bu konunun hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorumT+8 oldum bugün.. normal test günüm pazar ama pazar tatil olduğu için pazartesiye attılar.. henüz hiç test yapmadım en iyi ihtimalle cumartesi kan vereceğim heralde.. eşim evdeyken birlikte gideriz diye düşündüm her iki sonucu da onunlayken öğrenmek istiyorum
Hayır gitmedim cesaret edemedimSiz bugun gittiniz mi kan tahliline
Valla benim de cesaretim yok hem öğrenmek istiyorum hem de istemiyorumHayır gitmedim cesaret edemedimPazartesi nöbetçiyim erkenden okulda olmam lazım okul çıkışına kaldı 15:00 gibi ancak giderim doktora 17:00 gibi de sonucu öğrenirim..
Aynı durumdayızValla benim de cesaretim yok hem öğrenmek istiyorum hem de istemiyorum![]()
Meraksızlık değil o korku. Elimizden kayıp gitmesin diye ağırdan alıyoruzAynı durumdayızbugün herkes arayıp sordu kan vermedin mi evde de mi test yapmadın ne meraksızsın diyorlar
Çok haklısın canım kesinlikle öyleMeraksızlık değil o korku. Elimizden kayıp gitmesin diye ağırdan alıyoruz![]()
Kaçıncı gün yaptınız acabaBemde de baştan beri belirtiler vardı bugün idrar testi yaptım silik çıktı yarın yine yapacağım inşallah pozitif olur
Transferle birlikte 9. Gün yaptım testiKaçıncı gün yaptınız acaba
Benimde yarın transferle birlikte 9.günüm bugün test aldım 8 gün sonra diyor test yarın yapmalı mıyımTransferle birlikte 9. Gün yaptım testi
Sabah ilk idrarla yap istersen, test günün ne zaman ?Benimde yarın transferle birlikte 9.günüm bugün test aldım 8 gün sonra diyor test yarın yapmalı mıyım
Merhaba. Öncelikle hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. İlaçlar maalesef hamilelik belirtisi verebiliyor birde psikolojik olarak içimizde embriyonun olduğunu bilmemiz ister istemez bizi hamilelik belirtisi olabilme ihtimaline itiyor.Selam kızlar bugun transfer günü haric 6. günüm 5. Gün embriyosu transfer olduktan bi gün sonra asırı bel agrım basladı arada bi geciyor sonra yine baslıyor 3 günüde bas agrım basladı oda bi geciyor bi baslıyor bu sekilde belirti yasayı pozitif gören varmı ya yazar mısınız lütfennn![]()
Merhaba benimde bugün transferimin 6.günü ve yoğun baş ağrım var sonucunuz ne oldu bilgi verir misinizSelam kızlar bugun transfer günü haric 6. günüm 5. Gün embriyosu transfer olduktan bi gün sonra asırı bel agrım basladı arada bi geciyor sonra yine baslıyor 3 günüde bas agrım basladı oda bi geciyor bi baslıyor bu sekilde belirti yasayı pozitif gören varmı ya yazar mısınız lütfennn![]()
Merhaba bendede baş ağrısı var sizin sonuç nedirCanım benimde transferimin üçüncü günü bugün ama iki gündür beş ağrısı arada yokluyor. Bel ağrısı ile tutunmanın nasıl bir ilişkisi var çok anlayamadım
Pozitif canımMerhaba bendede baş ağrısı var sizin sonuç nedir