• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası baş ve bel ağrısı kızlar bakın lütfenn:(

Bende ayın 8 de transfer oldum göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok .sizin sonuç belli oldu mu ?
Bende şu an yoğun şekilde göğüs hassasiyeti var bir de ara ara gelip giden hafif kasık sancıları.. Aşırı gaz var bir de bu konunun hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ T+8 oldum bugün.. normal test günüm pazar ama pazar tatil olduğu için pazartesiye attılar.. henüz hiç test yapmadım en iyi ihtimalle cumartesi kan vereceğim heralde.. eşim evdeyken birlikte gideriz diye düşündüm her iki sonucu da onunlayken öğrenmek istiyorum

Bende 2 Aralıkta transfer oldum ara ara kasıkta batmalar, bel ağrısı, sinirlilik ve hafif baş ağrıları ile geçiriyorum. Az önce kaset test yaptım negatif çıktı Pazartesi tahlil günüm umarım pozitif i görürüz

Bende şu an yoğun şekilde göğüs hassasiyeti var bir de ara ara gelip giden hafif kasık sancıları.. Aşırı gaz var bir de bu konunun hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ T+8 oldum bugün.. normal test günüm pazar ama pazar tatil olduğu için pazartesiye attılar.. henüz hiç test yapmadım en iyi ihtimalle cumartesi kan vereceğim heralde.. eşim evdeyken birlikte gideriz diye düşündüm her iki sonucu da onunlayken öğrenmek istiyorum
Siz bugun gittiniz mi kan tahliline

Hayır gitmedim cesaret edemedim 🙈 Pazartesi nöbetçiyim erkenden okulda olmam lazım okul çıkışına kaldı 15:00 gibi ancak giderim doktora 17:00 gibi de sonucu öğrenirim..
Valla benim de cesaretim yok hem öğrenmek istiyorum hem de istemiyorum🤣

Aynı durumdayız 🙈 bugün herkes arayıp sordu kan vermedin mi evde de mi test yapmadın ne meraksızsın diyorlar
Meraksızlık değil o korku. Elimizden kayıp gitmesin diye ağırdan alıyoruz 🤷🏼‍♀️

Selam kızlar bugun transfer günü haric 6. günüm 5. Gün embriyosu transfer olduktan bi gün sonra asırı bel agrım basladı arada bi geciyor sonra yine baslıyor 3 günüde bas agrım basladı oda bi geciyor bi baslıyor bu sekilde belirti yasayı pozitif gören varmı ya yazar mısınız lütfennn:(
Merhaba. Öncelikle hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. İlaçlar maalesef hamilelik belirtisi verebiliyor birde psikolojik olarak içimizde embriyonun olduğunu bilmemiz ister istemez bizi hamilelik belirtisi olabilme ihtimaline itiyor. ☺️ hiç bir belirtiye takılmayın kendinizi strese sokmayın derim. Hiç bir belirti yaşamadan pozitif gördüm. transferden öncede ilaçlarla hamile gibi belirtiler yaşadım o yüzden hiç kafama takmadım. Sadece sabahları aç karnına karnıma baktığımda göbeğim vardı. Ordan biraz tahmin ettim çünkü sabahları karnım genelde düz olurdu çok zayıf olduğum için.

Selam kızlar bugun transfer günü haric 6. günüm 5. Gün embriyosu transfer olduktan bi gün sonra asırı bel agrım basladı arada bi geciyor sonra yine baslıyor 3 günüde bas agrım basladı oda bi geciyor bi baslıyor bu sekilde belirti yasayı pozitif gören varmı ya yazar mısınız lütfennn:(
Merhaba benimde bugün transferimin 6.günü ve yoğun baş ağrım var sonucunuz ne oldu bilgi verir misiniz

Back
X