Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar transfer tarıhım 14 mart kaç haftalık gebe olmuş oluyom
ya arkadaslar gebelık haftamı yanlış mı hesaplıyom ben 14 mart transfer tarıhımdı 26 marttada hamıle oldugumu öğrendım yanı tam 12gün sora şimdi ben kaç haftalık gebeyım bilenınız var mı kafam karıstı
sen yumurta toplamayı boş ver adet başlangıcından hesaplanıyor cuma günü dr gittim dr transfer tarihine göre hesap yaptı 9+6 çıktı ama usmde bebek 10+3 göründü ki bana görede öyleydi yani son adet tarihime göreydi
penses cim sen benle başladın bu tedaviye
26 şubat benim son adetimin ilk günü,
12 mart ta transfer yapıldıu, senin ise 14 martta yapılmış.
benim şu an 18+3
muhtemelen senin de ya 18+3 ( adete göre
veyahut 18 +1 ( trasnfere göre ayarlanmaz ama benimkine göre paralel bakarsak )
yani her 2 durumda da 18. haftanı bitirmiş, 19. haftana girmiş oluyorsun arkadaşım. hayırlı uğurlu olsun.
önemli olan ultrasonun gösterdiği değil adete göre olandır demişti bana doktor.
günü gelip de doğum için ( sezeryan yapılacaksa mesela ) hesabımızda adete göre olana bakarız biz dedi.
hay allah nihayet arkadasım valla sen benden daha iyi hatırlıyosun iyiyki zamanlarımız aynı canım demekkı benımde 26 subattı son adet tarhım tabı yaa .bende hafıza kaybımı ne basladı yaa