- 16 Kasım 2020
- 541
- 238
- 53
- 37
Canm ben de bugün bıraktım. Bıraktıktan sonra kaçıncı gün adet olunuyomuş biliyor musun13. Gün verdim negatif. İğne ve ilaçları bıraktım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ben de bugün bıraktım. Bıraktıktan sonra kaçıncı gün adet olunuyomuş biliyor musun13. Gün verdim negatif. İğne ve ilaçları bıraktım.
Bence hiç test yapmayın evde. Test gününüzü bekleyin kandan öğrenin. Her türlü ihtimal var çünkü ama siz pozitif düşünün pozitif olsun. Test yapmak insanı strese sokuyor ki bu dönemde de stresten uzak olmak gerekMerhaba arkadaşlar 3. Gün embriyosu transferim oldu bugun 6. Günüm evde test yaptım negatif daha erken olduğunu biliyorum ama baya bi üzüldüm 8. Gün tekrar yapsam diyorum sizce?
Çok çok haklısınız tek şansımız var meraktan duramıyorumBence hiç test yapmayın evde. Test gününüzü bekleyin kandan öğrenin. Her türlü ihtimal var çünkü ama siz pozitif düşünün pozitif olsun. Test yapmak insanı strese sokuyor ki bu dönemde de stresten uzak olmak gerek
Siz olumlu düşünün. Zaten bir embriyo var sonuçta sizinle. Tutunmustur yani kendinizi rahat bırakın. Böyle su üstünde yatar gibiÇok çok haklısınız tek şansımız var meraktan duramıyorum![]()
İnşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınSiz olumlu düşünün. Zaten bir embriyo var sonuçta sizinle. Tutunmustur yani kendinizi rahat bırakın. Böyle su üstünde yatar gibi
Kişinin bünyesine göre degisiyor Funda. 3-4 gün sonra da olan var 15 gün sonra olan da. Ben de bıraktım. Hocam kimyasal gebelik dedi.Canm ben de bugün bıraktım. Bıraktıktan sonra kaçıncı gün adet olunuyomuş biliyor musun
Aynı fikirdeyim .Bence hiç test yapmayın evde. Test gününüzü bekleyin kandan öğrenin. Her türlü ihtimal var çünkü ama siz pozitif düşünün pozitif olsun. Test yapmak insanı strese sokuyor ki bu dönemde de stresten uzak olmak gerek
Aynn benm de kimyasal. İlaçları dün bıraktım akşam çok az lekelenme oldu ama devamı yokKişinin bünyesine göre degisiyor Funda. 3-4 gün sonra da olan var 15 gün sonra olan da. Ben de bıraktım. Hocam kimyasal gebelik dedi.
Devamı gelir o zaman. Geçmiş olsun. 2. Transfere tutar inşaallah.Aynn benm de kimyasal. İlaçları dün bıraktım akşam çok az lekelenme oldu ama devamı yok
Teşekkür ederimDevamı gelir o zaman. Geçmiş olsun. 2. Transfere tutar inşaallah.
Benmde 3. Gun embriyosu yarin 6. Gunum kan vericem dayanamiyirum artkMerhaba arkadaşlar 3. Gün embriyosu transferim oldu bugun 6. Günüm evde test yaptım negatif daha erken olduğunu biliyorum ama baya bi üzüldüm 8. Gün tekrar yapsam diyorum sizce?
Daha çok erken değil mi benim bugun 8. Gün test yaptım yine negatif bence bekle 10. Gün kan vercem ben deBenmde 3. Gun embriyosu yarin 6. Gunum kan vericem dayanamiyirum artk
Duramiyorum icim daraliyoDaha çok erken değil mi benim bugun 8. Gün test yaptım yine negatif bence bekle 10. Gün kan vercem ben de
Merhabalar ne yaptınız test yaptiniz miDuramiyorum icim daraliyo
Bugun 11. Gun betaz 9 cikti doktor dusuk degerin dedi pazartesi tekrar yapti varmi boyle biseyle karsilasip gebeligi devam edenMerhabalar ne yaptınız test yaptiniz mi
Normalde buralarda hep okurdum yorumları ama durumum netleşince yorum yapayım dedim transferim 14.günündeyim 12.gününe kadar erken hızlı ne varsa gebelik testlerini hep yaptım sabah ilk idrarla bildiğiniz negatifi gördüm şükür çok güzle geldi sonuçlar o yüzden. İdrarı 6.gün 8.gün 10.gün pozitif görenleri okursanız sakın umutsuzluğa kapılıp ilaçları bırakmayın2. Tüp bebek denemem 5aa 2 âdet embriyo transferi yapıldı 5. Gün embriyosu dondurulmuş 9. Günü akşam 6 da idrar testi ywptım ve negatif çıktı 12. Günü test günüm böyle idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören oldu mu çok istiyorum 4 yıldız uğraşıyorum
Ben ilk transferde test yaptım negatifti. Kan verdim negatif. Ama bu transferde test mest yapmayacağım. Çok sinir bozucu. Kan vereceğim. Sonuç neyse o çıkacak zaten. Ama heyecandan duramıyor arkadaşlar. En güzeli beklemek.Normalde buralarda hep okurdum yorumları ama durumum netleşince yorum yapayım dedim transferim 14.günündeyim 12.gününe kadar erken hızlı ne varsa gebelik testlerini hep yaptım sabah ilk idrarla bildiğiniz negatifi gördüm şükür çok güzle geldi sonuçlar o yüzden. İdrarı 6.gün 8.gün 10.gün pozitif görenleri okursanız sakın umutsuzluğa kapılıp ilaçları bırakmayın
En güzeli kan vermek canım. İlk transferim de gittim erkenden kan verdim. Ovitrelle etkisinden dolayı kendimi hamileyim sandımBen ilk transferde test yaptım negatifti. Kan verdim negatif. Ama bu transferde test mest yapmayacağım. Çok sinir bozucu. Kan vereceğim. Sonuç neyse o çıkacak zaten. Ama heyecandan duramıyor arkadaşlar. En güzeli beklemek.
Aynı fikirdeyim. Evet 8. Gün varsa çıkar. Ama şu var Ramses benim damar yolum çok zor buluyor. Damarlarım ince. Erken kan versem bu sefer iki de bir yükseldi mi diye kan vermek zorunda yaşayacağım. O stresi yaşamak istemiyorum. En iyisi günü gelince değer neyse onu görürüm. Bu sefer pozitif olsun çok istiyorum. İlk transferimde, transferden sonra olumsuz olduğunu hemen anladım. Çok umutsuzdum. Ama bunda umutlu olmak ve güzel sonuç almak istiyorum.En güzeli kan vermek canım. İlk transferim de gittim erkenden kan verdim. Ovitrelle etkisinden dolayı kendimi hamileyim sandımsonra test günü geldiğinde adet oldum
kan verdim değerim çokdan düşmüş. Bu sefer 8.güne kadar dayanabildim. 8 de varsa çıkıyor tecrübeyle sabit. İyisi mi dayanabildiğin kadar dayan sonra da kan ver.