Kızlar transferimin 9.gunu kan verdim 6.65 çıktı sizce yükselir mi doktor varla yok arası ama yinede çok yeni olduğu için değer böyle dedi

Aysenurokur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
20
4
1
23
Yükselir demi kızlar 6.65 transferin 9.gunu bugün doktor gebelik çok yeni oyuzden düşük 2 gün sonra tekrar ver yükselirse iyi dedi

Yükselir demi kızlar 6.65 transferin 9.gunu bugün doktor gebelik çok yeni oyuzden düşük 2 gün sonra tekrar ver yükselirse iyi dedi
Kaçıncı gün embriyosuydu? Bazılarının kana daha geç karışıyor bencede en garanti 12.gün.

Merhaba kan verdiniz mi tekrar yükseldi mi? Benim de dün 6.63 çıktı 9. Gün. Sağlıksız gebelik ilaçları bırak desi doktorum. Ben de bıraktım ilaçları 🥺

Neden ama beklemeniz gerektiğini söylemedi mi
6.39’dan 2 gün önce verdiğim test 4.95’ti yeterli artış görülmedi. Salı günü tekrar kan vereceğim yükselse bile sağlıklı ilerlemez dedi doktorum. Ama benim artış azdı o yüzden. İnşallah sizinki kat kat artar🤲🏼

6.39’dan 2 gün önce verdiğim test 4.95’ti yeterli artış görülmedi. Salı günü tekrar kan vereceğim yükselse bile sağlıklı ilerlemez dedi doktorum. Ama benim artış azdı o yüzden. İnşallah sizinki kat kat artar🤲🏼
Rabbim inşallah ummadığınız anda size sevinçli haberler aldırır .
Duanız için teşekkür ederim ☺️

Back
X