Kızlar tüp bebek ilaçları !

Merhaba benim eşim taksit yaptırıyordu. Ama enparayi araştırın. İlaçlari aldıktan sonra telefon bankacılığı dan ayarliyordu.

Direk eczaneler yapmıyor ama bazı bankalarda sonradan taksitlendirme oluyor

Aaa peşin fiyatına değil mi canım
Evet aynen ama eczaneden alırken olmuyor sonradan siz yapıyorsunuz yine de eğer kredi kartınız varsa müşteri hizmetlerini arayıp sorun benim iş bankası vardı çünkü normalde yapıyordu iki taksit sağlıkda ama eczane sağlık gibi görünmüyormuş güya yapmadılar mağdur olduk boşuna

Evet aynen ama eczaneden alırken olmuyor sonradan siz yapıyorsunuz yine de eğer kredi kartınız varsa müşteri hizmetlerini arayıp sorun benim iş bankası vardı çünkü normalde yapıyordu iki taksit sağlıkda ama eczane sağlık gibi görünmüyormuş güya yapmadılar mağdur olduk boşuna
Tüh talihsiz olmuş tamamdır teşekkür ederim. İnşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır

Tüh talihsiz olmuş tamamdır teşekkür ederim. İnşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır
Ne demek rica ederim.Transfer oldum test tarihimi bekliyorum çok teşekkür ederim inşallah sizde biran önce sağlıkla kavuşursunuz 🙏🏻

Back
X