• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar tüp bebek ilaçları !

Sabah 8de sipariş verdim 10da getirdiler depodan

Üniversite hastanesinin infertilite bölümünden randevu alın burda ertesi güne bile randevu var.2 aşılama şartı var eğer azospermi yada 1in altında AMh varsa onuda istemiyorlar tahliller tetkikler 1 2 gün içinde tamamlanıyor bizimki hazırdı birkaç evrak istedi cuma sabah teslim ettim pazartesi öğlen raporum elimdeydi
Merhaba ben de üniversite hastanesinde 3 kere aşılama yaptırdım. Şimdi özelde tüp bebek tedavisine başlayacağım adet dönemini bekliyorum. Anlayamadığım bir şey var ben tekrar üniversite hastanesine gidip rapor çıkarttırsam o rapor özelde nasıl işime yarayacak. Özel muayenesi olan bir doktor ilacı sgk üzerinden yazmıyor bildiğim kadarıyla. Kafam karıştı 😔

Merhaba ben de üniversite hastanesinde 3 kere aşılama yaptırdım. Şimdi özelde tüp bebek tedavisine başlayacağım adet dönemini bekliyorum. Anlayamadığım bir şey var ben tekrar üniversite hastanesine gidip rapor çıkarttırsam o rapor özelde nasıl işime yarayacak. Özel muayenesi olan bir doktor ilacı sgk üzerinden yazmıyor bildiğim kadarıyla. Kafam karıştı 😔
Bazı hastanelerin hiç SGK anlaşması olmuyor. Onlar rapordan faydalanamıyor. İlaç yazıp, alamıyorsun. Bazı özel hastanelerin SGK ile anlaşması var onlar yapıyorlar

Sabah 8de sipariş verdim 10da getirdiler depodan

Bazı hastanelerin hiç SGK anlaşması olmuyor. Onlar rapordan faydalanamıyor. İlaç yazıp, alamıyorsun. Bazı özel hastanelerin SGK ile anlaşması var onlar yapıyorlar
Benim doktorumun yok bildiğim kadarıyla. Bir an umutlandım ama göze aldım zaten yapacak bir şey yok :) teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.

Çıkartabilirseniz rapor çok iyi olur bende cumartesi günü başladım iğnelere 40 bine yakın para ödedik özel hastanede tedavi görüyorum rapor vs kimse bahsetmedi haftaya opu olacağım inşallah dua edin hepiniz dualarımdasınız 🙏🏽🥰

Muayenehanesi yazdiramazsiniz evet özel hastanede yazılabilir ama SGK anlaşmalı oluyor çünkü hepsi

Hatta herhangi bir özel hastanede raporunuz gösterip yazdırabilirsiniz özelde sorun etmiyorlar ben kendi raporumlabir arkadaşıma gonal f aldım mesela

Merhaba ben de üniversite hastanesinde 3 kere aşılama yaptırdım. Şimdi özelde tüp bebek tedavisine başlayacağım adet dönemini bekliyorum. Anlayamadığım bir şey var ben tekrar üniversite hastanesine gidip rapor çıkarttırsam o rapor özelde nasıl işime yarayacak. Özel muayenesi olan bir doktor ilacı sgk üzerinden yazmıyor bildiğim
Memorial da tedavi gördüm, yazdıramadım. SGK ile anlaşmamız yok dediler. Her hastane bu kapsamda değil. Kardeşim doktor :)
Muayenehanesi yazdiramazsiniz evet özel hastanede yazılabilir ama SGK anlaşmalı oluyor çünkü hepsi

Devlette tüp bebek yapıyoruz o yüzden devlet rapor istiyor Eşimin sperm sayısı çok az olduğu için tüp bebek doktoru devletten yararlanabilmemiz için eşime rapor aldırıyor bende sorun olsaydı bana aldıracaktı ama benim yumurtalarım ve hormonlarım gayet iyi eşimde sperm azlığı olduğu için aşılama falan tutmayacağı için direk tüp bebek dedi doktor bizde sürecin başındayız eşime genetik test yaptırıyor daha yeni testi verdik testin çıkması biraz uzun sürüyormuş genetik test çıkınca tekrar tüp bebek merkezine gidicez daha sonra bizden ne isteyecekler hiçbir fikrim yok
Merhaba durumlar aynı olduğu için yazmak istedim benimde merak ettiğim bir kaç şey var siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz şu an hangi aşamadasiniz

Merhaba durumlar aynı olduğu için yazmak istedim benimde merak ettiğim bir kaç şey var siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz şu an hangi aşamadasiniz
Merhaba sizde nasıl durumlar biz devlet hastanesinde tüp bebek sürecindeyiz genetik test sonuçlarını bekliyoruz bir kaç ay bekliyeceğiz genetik testin sonuçları çıktıktan sonraki aşamaları bende bilmiyorum

Merhaba sizde nasıl durumlar biz devlet hastanesinde tüp bebek sürecindeyiz genetik test sonuçlarını bekliyoruz bir kaç ay bekliyeceğiz genetik testin sonuçları çıktıktan sonraki aşamaları bende bilmiyorum
Bizde genetik test yapacağız bu hafta ama evet uzun sürüyormuş beklemesi zor olacak ama mecburuz inşallah hepimiz için kolay olur süreç siz İstanbulda mi tedavi görüyorsunuz

Merhaba kızlar iğneye başladığınız gün yumurta sayınız ve ilaç dozunuz neydi kaç mm ile başladınız büyümeye

Merhaba kızlar iğneye başladığınız gün yumurta sayınız ve ilaç dozunuz neydi kaç mm ile başladınız büyümeye
5 yumurta vardı Menopur 300 ile başladık 3.gün 4 ü büyümüş en büyüğü 12 mm di 5.gün 7 yumurtam büyümüştü en büyüğü 15 mm di en son gittiğim 8.günü en büyüğü 21 mm di. Yumurta toplandığı gün 5 tanesi dolu çıktı 4 ü olgundu yumurtaların

5 yumurta vardı Menopur 300 ile başladık 3.gün 4 ü büyümüş en büyüğü 12 mm di 5.gün 7 yumurtam büyümüştü en büyüğü 15 mm di en son gittiğim 8.günü en büyüğü 21 mm di. Yumurta toplandığı gün 5 tanesi dolu çıktı 4 ü olgundu yumurtaların
güzel ilerlemiş maşaAllah

Back
X