kızlar tüyo veridm ama ben çaresz kaldm şimdi bi bakarmısınzz lütfennn....

evette ne bileym yaa sürekli 14 şubatta aşkm bugün bulaşamadk ama telafi etcez deynce bişeyler beklemiştm ama büyük beklenti her zaman hayal kırıklığıymş bunu unutmşm malsf:)

anlıyorum canm ama bazı erkekler yönlendirilmek ister.malesef kimileri gazla çalışıyor bunların :)) sen arkadaşında dediği gibi hediyenii ne istediğini belli et.bu tarz seylere ne kadar öncem verdiğini anlasın.sen üzüleceğine o üzülsün :)çünkü erkekler bizim gibi duygusal bakmıyorlar olaya sen daha başlardasın kötü alıştırma yoksa evliliğiniz de öyle beklentılerle geçer.

daha 3ay olduğu için yeni bir ilişki olduğu için böyle olması normal canım kırılma sen hiç :)
ne de olsa karşındaki bir erkek. ennnn iyisi sunta (hani işlenmiş odun :52: )
sen ne alsan kulp takacaktı muhtemelen, hediye anlayışları farklı çünkü
anlayıştan kibarlıktansa eser yok :)

erkeğe hediye almayı öğreten yine kadındır Sanslısın'ın dediği gibi...
aynı şeyi bende yaparım... şöyle örnek vereyim;
beraber çarşıda dolanıyoruz misal, bir saat beğendim.
beğendiğimi belli ederim, alalım der, aldırmam ama aklım kalmış gibi yaparım :32:
bana hediye olarak o saati alır, akabinde onu yere göğe sığdıramam, abartırım abartırım uzatırım pohpohlarımm

affınıza sığınarak birşey söyleyeyim burda başka bir konuda da yazmıştım bunu diye hatırlıyorum gerçi ama;
bi yerde okuduğuma göre erkek eğitimi köpek eğitimi gibiymiş, ödül-ceza yöntemi
beğendiğin birşey aldığında aşırı sevincinle ödüllendiriyorsun böyle böyle hediye almayı öğreniyor emin ol, tecrübeyle sabit :21:

daha 3ay olduğu için yeni bir ilişki olduğu için böyle olması normal canım kırılma sen hiç :)
ne de olsa karşındaki bir erkek. ennnn iyisi sunta (hani işlenmiş odun :52: )
sen ne alsan kulp takacaktı muhtemelen, hediye anlayışları farklı çünkü
anlayıştan kibarlıktansa eser yok :)

erkeğe hediye almayı öğreten yine kadındır Sanslısın'ın dediği gibi...
aynı şeyi bende yaparım... şöyle örnek vereyim;
beraber çarşıda dolanıyoruz misal, bir saat beğendim.
beğendiğimi belli ederim, alalım der, aldırmam ama aklım kalmış gibi yaparım :32:
bana hediye olarak o saati alır, akabinde onu yere göğe sığdıramam, abartırım abartırım uzatırım pohpohlarımm

affınıza sığınarak birşey söyleyeyim burda başka bir konuda da yazmıştım bunu diye hatırlıyorum gerçi ama;
bi yerde okuduğuma göre erkek eğitimi köpek eğitimi gibiymiş, ödül-ceza yöntemi
beğendiğin birşey aldığında aşırı sevincinle ödüllendiriyorsun böyle böyle hediye almayı öğreniyor emin ol, tecrübeyle sabit :21:

Aynen imzaliyorum :D Ayrica o köpek egitme yöntemiyle erkek egitme kurallarini bende okumustum, hayran kalmistim ve denedim ve GERCEKTEN ise yariyor, cok tuhaf birsey.
Ayrica tabii her köpegin kendine has bir yapisi vardir, hani bir kangal dir, biri terrier, biri labrador, ama egitim olarak hepsi ayni egitimden gecer köpek okullarinda...aynen erkeklerde tabii farkli farkli ama ise yariyor iste kurallara uymak.
Köpege istedigin kadar küs, otur agla, sen beni anlamiyorsun diye sIzIn, mörül mörül bakar ancak, ayni erkekler gibi ;D

Aynen imzaliyorum :D Ayrica o köpek egitme yöntemiyle erkek egitme kurallarini bende okumustum, hayran kalmistim ve denedim ve GERCEKTEN ise yariyor, cok tuhaf birsey.
Ayrica tabii her köpegin kendine has bir yapisi vardir, hani bir kangal dir, biri terrier, biri labrador, ama egitim olarak hepsi ayni egitimden gecer köpek okullarinda...aynen erkeklerde tabii farkli farkli ama ise yariyor iste kurallara uymak.
Köpege istedigin kadar küs, otur agla, sen beni anlamiyorsun diye sIzIn, mörül mörül bakar ancak, ayni erkekler gibi ;D

yani her köpekte erkeklik her erkekte de köpeklik var :D:D: galiba hahahahah

mörül mörül bakar kısmında koptum dağıldım :9::9:
daha 3aylık ilişki ya zamanla tanıyıp çözer sevgilisinin cinsini, ona göre davranır nasılsa :)
aaaahhh hep kadınlara düşer çözmek bulmak yapmak kurtarmak...

Canim bosuna bozma moralini bence...
erkek milleti cok ince dusunmez...
bizde 14 subatta gorusemedik hatta kavga ettik. Dun bulustuk yuzuk(tektas) almis olmadi parmagima birlikte gittik begendigim gibi aldik... Hicte surat asmadi aynisi kucultturebilirdikte ama beraber baska baktik...
hani sen dusunmussun almissin onda aynisi varmis yada bedeni olmazmis degistirebilirsin bozma moralini buna...
ben aldigim hediyeyi kavga ettik diye hic vermedim :) odunluk yapma sirasi bende :)

çok iyi yapmışsın kız aferin valla:42::46:

sana hediye almamasına mı bozuldun yoksa değişmek istemesine :50:mi anlamadım canım

çok iyi yapmışsın kız aferin valla:42::46:

:) valla canim erkekler incelikten anlamiyo napalim :) odunluk yapti basta simdi sira bende :)
ben aylarca dusundum ince ince emeklerle hediye hazirladim adam gelmedi yanima kizdim vermekten vazgectim :) duruyo oyle kenarda haziranda dogum gunu var eger kizdirmazsa beni o zaman vericem... Yok kizdirirsa bi daha ki 14 subata belki veririm :D
sonra aldigini da degistirttim o da bana yapmisti dilinden konusmaya basladim artik...
inan daha böylesinden anliyo erkekler :)

Erkeklerin çoğu 14 Şubat'ı gereksiz görüyor sanırım:9:
Bence hiç üzme kendini tamam hevesin kırılmış ama daha çok yenisiniz zamanla taşlar kendiliğinden yerine oturur zaten:31:

Klasik erkek odunluğu işte takma kafana
Zamanla eğitir yontarsın
Baktın yontamıyorsun gidip bir ormana bırakırsın orada yeşersin bari:3:

Back
X