- 19 Aralık 2023
- 90
- 21
- 8
- Konu Sahibi beyaz mavi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KızGördüğüme göre ultrason fotosundan cinsiyet tahmini yapılıyormuş anlayanlariniz bakabilir mi![]()
Ben kız hissettimGördüğüme göre ultrason fotosundan cinsiyet tahmini yapılıyormuş anlayanlariniz bakabilir mi![]()
Kızlar banada yorum yaparmısiniz lütfen
Daha cinsiyet organı olmuşmamışki canım, kalp atışı yeni duymuşsundurKızlar banada tahmin yaparmısiniz lütfen merak ediyorum
Evet dokuz haftalık olduk keseye göre tahmin yada ne hissediyorsunuz merak ettim canımDaha cinsiyet organı olmuşmamışki canım, kalp atışı yeni duymuşsundur
Keseye göre kız bence, erkekler fasulye gibi oluyor ince uzun keseEvet dokuz haftalık olduk keseye göre tahmin yada ne hissediyorsunuz merak ettim canım
Benim bir kızım var ilk kese fotoğrafi fasulyeydi ev tasirken kaybettimKeseye göre kız bence, erkekler fasulye gibi oluyor ince uzun kese
Fotoğraf kaybettimBenim bir kızım var ilk kese fotoğrafi fasulyeydi ev tasirken kaybettim
Keseye göre kız bence, erkekler fasulye gibi oluyor ince uzun kese
Kızlar ben de merak ettimBen kız hissettim
Erkek
neye gore anlıyorsunuz
His diyeyim inanın içimden geçreni söylüyorunneye gore anlıyorsunuz
Gördüğüme göre ultrason fotosundan cinsiyet tahmini yapılıyormuş anlayanlariniz bakabilir mi![]()