Kızlar ultrason resimlerinizi ve cinsiyetinizi paylaşında nub teorisi tutuyor mu bakalım

Bizimki tahmin yanılma payı çok yüksek zaten yakında doktor söyler önemli olan hayırlı sağlıklı evlat olsun tabiki inşallah sağlıklı birde oğlunuz olur gönlünüzde olan
İnşallah bugün gittim ben dikkatli bakınca iki bacak arası birşey fark ediyorum yoksa istediğim için mi öyle bilemedim😂

Bizimki tahmin yanılma payı çok yüksek zaten yakında doktor söyler önemli olan hayırlı sağlıklı evlat olsun tabiki inşallah sağlıklı birde oğlunuz olur gönlünüzde olan
Ay benim için erken haftaya tekrar gideceğiz ama tahmin var mı atayım 😂

Eklentiler

• IMG_6085.webp
    IMG_6085.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6090.webp
    IMG_6090.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 12
Ay benim için erken haftaya tekrar gideceğiz ama tahmin var mı atayım 😂
Gerçekten bu resimlerden hiç bişey belli olmuyor ama 12 haftalık olmuşsunuz doktor söyler yakında oğlumu 11 haftada tam olarak öğrenmiştm:)

Gerçekten bu resimlerden hiç bişey belli olmuyor ama 12 haftalık olmuşsunuz doktor söyler yakında oğlumu 11 haftada tam olarak öğrenmiştm:)
Ultrason cihazları çok kötü 🤦🏻‍♀️ sadece biri kızların kafa tası kemikleri daha geç belli oluyor demiş bir forumda. Belirtilerin bir kısmı kız bir kısmı erkek 😂 pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek 😂

Kızlar bunda bakarmısınız üsteki bebeğe doktor erkek olabilir ama üstünden kordon geçiyor dedi anlık bir görüntü yakaladı onun dışında kendini kapattı cinsiyet nedir sizce böyle kordon olabilirmi üsteki ip gibi geçen şey bence kordon

Eklentiler

• IMG_3482.webp
    IMG_3482.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 10
Back
X