• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Umuttepe’de bu aralar tüp bebek yaptıran var mı

qqnergizqq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
6
0
36
33
Hastaneyi arıyorum ama hiç bir şekilde fiyatla ilgili bilgilendirme yapmıyorlar son fiyatları bilen arkadaşlar var mı acaba

Ben embriyolarımı başka hastaneden taşıyarak sadece transfer yaptırdım+embriyo glue toplamda 23 bin küsüratı da var ama hatırlayamadım ortalama 24 bin diyebiliriz

Ben embriyolarımı başka hastaneden taşıyarak sadece transfer yaptırdım+embriyo glue toplamda 23 bin küsüratı da var ama hatırlayamadım ortalama 24 bin diyebiliriz
Cevabınız için teşekkür ederim ama yazmayı unutmuşum benim rapor hakkım yok ücretli hastayım onun ücretini merak ettim hastaneyi aradım ama hasta haklarından tam rakam vermediler 3 haneli bi fiyatı var diye hatırlıyorum dediler eğer 100 bin üzeriyse özelde yaptırırım dedim o yüzden fiyat öğrenmek istiyorum ☺️

Cevabınız için teşekkür ederim ama yazmayı unutmuşum benim rapor hakkım yok ücretli hastayım onun ücretini merak ettim hastaneyi aradım ama hasta haklarından tam rakam vermediler 3 haneli bi fiyatı var diye hatırlıyorum dediler eğer 100 bin üzeriyse özelde yaptırırım dedim o yüzden fiyat öğrenmek istiyorum ☺️
Ocakta 60 bin kusurdu raporsuz, temmuzda da zam geldiğini düşünürseniz bir miktar artmistir ama 100 olmamistir bence.
Dondurulmus transfer olunca extra 20 kusur bin ekleyin uzerine

Back
X