Kizlar uyku tutmadi...Bi akla ihtiyacm var

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizlar kisa bir sure once elimize bir miktar para gecti.
Esim hesabini kitabini bilmez car cur eden bir tiptir.
Nitekim asla dokunmm para senindir dedigi halde yaklasik 5 bini afedersiniz ota b.ka gitti.
Kalan parami esimden nasil korurum
Dolar dan eurodan anlamam.
Kafama da hic yatmaz.
Bankaya vadeli hesaba yatirim drdim esim yillik degil aylik yatirma taraftari o yuzden guvenmiyorum en iyisi altin alayim diyorum.
Koyayim yastigim altina
Ama simdi almak mantiklimi sizce.
Alirsamda hangisnden almaliyim.
Satinca en az deger kaybeden nedir.
Tesekurler simdiden.sabirsizlikla bekliyorum ona gore karar vericem kizlar

Şu sıralar yatırım için ne tercih edilmeli seçimini yapmak inanın bence çok zor. Ama altın alacaksanız reşat ve Ata altınlar oluyor,onlardan alın derim.

Canim kalın yani gramı yüksek bir bilezik al tak koluna en guvenilir yer orası...
Yalnız aman deyim sakın taşlı birşey alma çok zarar edersin...
Satarken taşını da gramdan sayıyorlar ama bozdururken taşını çıkarıyorlar...
Ben öyle bir hata yaptım ve satarken çok zarar ettim...
Miktarınız ne kadar bilmiyorum ama 10 veya 15binlik bilezik bile alabilirsiniz...
Birde bileziğin içi dolu olsun yani bizim burada öyle derler o zaman yamulma filan olmaz...
Yanı heryeri altın olsun anlamında canim....

Yatirimi tercih ederken yastik altinda tutma. Malum hirdizlik vs. Alti bile alacaksan banka uzerinde gram al.

Saol cnm tüm bu soylediklerine dikkat edicem ve birde sey sormk istiyorum.
Burma olanlar mi duz olanlar mi daha agir yani zarar etmiyorsun satarken bi bilginiz varmi acaba

Yatirimi tercih ederken yastik altinda tutma. Malum hirdizlik vs. Alti bile alacaksan banka uzerinde gram al.

Bankalarda cok acimasiz ama ya .
Esim zaten almis dolar bnka uzerinden ne akla hizmet 6 bucuklardaykn aldiysa smdi bozucam diyor banka cok olduruyor o yuzden bozmuyor eminim ki altinda da ole olur

Yillik yapmazmis beyfendi yaparsa aylim yaparmis.
Hic zannetmiyorum bnim adima acilsin hesap allem eder kullm eder acar kndi ustune
O zaman tak bileziği koluna şöyle en kalınından, elini sürmeye kalkarsa kır elini kardeş.
Böyle parayı görünce gözü dönüyorsa sana zehreder bankaya da koysan fark etmez yani.

Bankalarda cok acimasiz ama ya .
Esim zaten almis dolar bnka uzerinden ne akla hizmet 6 bucuklardaykn aldiysa smdi bozucam diyor banka cok olduruyor o yuzden bozmuyor eminim ki altinda da ole olur
Hayir oyle dusunme satarken bile kuyumcuda kapi kapi gezmiyorsun, gram gram yatirim yapip, acil duruda da gram gram satabilirdin. Hatta vaktin varsa al sat yapip kazanabilirsinde.

Merhaba
Arkadaşlar da yazmış evet şu an altın dolar Euro alınmaz
Banka faizine karşıyım
Vadesiz koysanız ( eşinize vadeli deyin olmaz mı?)
Bilezik almayın
Neden derseniz taksanız herkes batakda borç isteyen çok olacak verseniz bir vermeseniz bin dert
Takmasanız nasıl saklayacaksınız hırsızlık vs olur Allah korusun
Bakın 5 bini gitmiş bile günah
Siz şimdi bilmezsiniz ama yarın bir gün kimler ne hesaplar yapar valla size ait o para veya bilezik üzerinden
Ve hayır diyebileceğimiz insan var diyemeyeceğimiz insan var ben çok yaşadım maalesef

Sonuç olarak ben olsam vadesizde tutarım
Dolar vs düştüğünde çeviririm dövize

Miktar belirtmemişsiniz acaba yetiyorsa bir taşınmaz mı alsanız ev araba arsa vs?

Yillik yapmazmis beyfendi yaparsa aylim yaparmis.
Hic zannetmiyorum bnim adima acilsin hesap allem eder kullm eder acar kndi ustune
Yok artık!
Ev hanımıyım
Tüm birikimimiz benim üzerime
Hele de benim olacak para ve onun üstüne olacak
Tarih yazmadı henüz yani
Tıbben mümkün değil

Vadesize de koymak istemrm sonucta bir sekilde değerlndirmk istiyorum.
Tasinmaz alicak kadar değil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…