Paranin miktarina göre aylik faiz ideal olabilir.
Su an altin,dolar alinmaz uçmuş durumda hepsi de.
O zaman yıllık yapın dokunamasın,bir de kendi adınıza açın hesabı sizden başka kimse çekemesin.Esim yer bitirir somurur guvnmiyorum
Su an altın dolar pek mantıklı değil bence. Vadeli hesap daha mantikli
Canim kalın yani gramı yüksek bir bilezik al tak koluna en guvenilir yer orası...
Yalnız aman deyim sakın taşlı birşey alma çok zarar edersin...
Satarken taşını da gramdan sayıyorlar ama bozdururken taşını çıkarıyorlar...
Ben öyle bir hata yaptım ve satarken çok zarar ettim...
Miktarınız ne kadar bilmiyorum ama 10 veya 15binlik bilezik bile alabilirsiniz...
Birde bileziğin içi dolu olsun yani bizim burada öyle derler o zaman yamulma filan olmaz...
Yanı heryeri altın olsun anlamında canim....
Yatirimi tercih ederken yastik altinda tutma. Malum hirdizlik vs. Alti bile alacaksan banka uzerinde gram al.
O zaman yıllık yapın dokunamasın,bir de kendi adınıza açın hesabı sizden başka kimse çekemesin.
O zaman tak bileziği koluna şöyle en kalınından, elini sürmeye kalkarsa kır elini kardeş.Yillik yapmazmis beyfendi yaparsa aylim yaparmis.
Hic zannetmiyorum bnim adima acilsin hesap allem eder kullm eder acar kndi ustune
Hayir oyle dusunme satarken bile kuyumcuda kapi kapi gezmiyorsun, gram gram yatirim yapip, acil duruda da gram gram satabilirdin. Hatta vaktin varsa al sat yapip kazanabilirsinde.Bankalarda cok acimasiz ama ya .
Esim zaten almis dolar bnka uzerinden ne akla hizmet 6 bucuklardaykn aldiysa smdi bozucam diyor banka cok olduruyor o yuzden bozmuyor eminim ki altinda da ole olur
Yok artık!Yillik yapmazmis beyfendi yaparsa aylim yaparmis.
Hic zannetmiyorum bnim adima acilsin hesap allem eder kullm eder acar kndi ustune
Saol cnm tüm bu soylediklerine dikkat edicem ve birde sey sormk istiyorum.
Burma olanlar mi duz olanlar mi daha agir yani zarar etmiyorsun satarken bi bilginiz
Canım burma da olur kıvıcık bilezik fazla işçilikli degil mesela kalın ve 3 tane filan alabilirsin...Saol cnm tüm bu soylediklerine dikkat edicem ve birde sey sormk istiyorum.
Burma olanlar mi duz olanlar mi daha agir yani zarar etmiyorsun satarken bi bilginiz varmi acaba
Ama sana tavsiyem künye tarzı oluyor ya onlarda olabilir...
Mutlaka günlük kullanıma uygun olmalı kolundan hiç çıkarmazsın.
Merhaba
Arkadaşlar da yazmış evet şu an altın dolar Euro alınmaz
Banka faizine karşıyım
Vadesiz koysanız ( eşinize vadeli deyin olmaz mı?)
Bilezik almayın
Neden derseniz taksanız herkes batakda borç isteyen çok olacak verseniz bir vermeseniz bin dert
Takmasanız nasıl saklayacaksınız hırsızlık vs olur Allah korusun
Bakın 5 bini gitmiş bile günah
Siz şimdi bilmezsiniz ama yarın bir gün kimler ne hesaplar yapar valla size ait o para veya bilezik üzerinden
Ve hayır diyebileceğimiz insan var diyemeyeceğimiz insan var ben çok yaşadım maalesef
Sonuç olarak ben olsam vadesizde tutarım
Dolar vs düştüğünde çeviririm dövize
Miktar belirtmemişsiniz acaba yetiyorsa bir taşınmaz mı alsanız ev araba arsa vs?
Vadesize sadece ortalık durulana kadar koyun derim naçizaneVadesize de koymak istemrm sonucta bir sekilde değerlndirmk istiyorum.
Tasinmaz alicak kadar değil malesef
En mantıklı olanı altın canım bence....Vadesize de koymak istemrm sonucta bir sekilde değerlndirmk istiyorum.
Tasinmaz alicak kadar değil malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?