kizlar uzgunum ne yapacam bilmiyorum!!

canım ama kan testı yapmadın dımı ..............bence kan testı onemlı onu yap......ıdrara guvenme....doktorunda ılgınç hemen olumsuz demış burda mutlaka kan gelsede kann testı ıstıyolar çok hamış kalan var öle ..................

canım nerde yaptırdın sen transferını doktorun cebıl olmaması cok sacma
acıl bırsey var sonucda nasıl ulascaksın

canim ben hollandada kaliyorum burda cep numarasi vermiyorlar doktorlar ustelik acilde ariyacak bi numara yok sabahlari 8 le 9 arasi gorusebiliyorum tup bebek ekibiyle saatini kacirdinmi sorularin bi sonraki gunu bekliyo maalesef bebis tutunsaydi isim olmazdi onlarla maalesef olmadi artik bir sonraki 2 ay sonra :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim hollandada olmanin kotu yanlarindan biride bu yapmiyorlar kan testi saglik ocagida yok burda kendim yaptirsam.. burda kaderine terk ediliyorsun her durumda baksana gurbetcilerimiz ne zaman izine gelsinler tatilerini hastane kuyruklarinda geciyriyorlar burda dertlerine derman bulamiyorlar

canım ya bızdede oralar kıymetlıdır bılınır............aslında ulkemız cennet farkında değiliz dımı......canım ıdrarda cıkmaz kı ne bılım yıne bı umut sen yaptır çok pahalı değılse ıiçi rahat edr hemmm..cunku burda le kanası çok olupta tamam adet oldum dıyen ve kantestınde hamıle oln çok var.............mutlaka kan testı ıstenıyoo .............

ahh keske canim yaptirabilsem yaptiracak yer yok ev doktoru var bi oda cani isterse yollar cok kotu buranin saglik sektoru sigortanin degeri kadar degger veriyorlar insana sigorta paketin karsilamiyorsa derdinin dermani ilaci alamiyorsun farkinda bile olmuyorsunki oyle bir ilac var para karsiliginda dahi vermiyorlar burasi boyle oraya geliyoruz tedavi omaya paramizla oldugundan en guzel ilgiyi aliyoruz ilaclarida tabide sifa buluyoruz buraya gelip te devamini isteyince vermiyorlar birde elindekini alip imha ediyorlar ulkenizde daha iyi biliyorsa doktorlar gidin orda yasayin diyorlar cok gurbetci vatandas duymustur bu kelimeleri hayirlisi boyleymis canim uzuluyorum ama elden gelen birsey yok randevuyu onumuzdeki ayin 7 sine verdiler

canım yaaaaaaaaa.....................ne ılgınç.............ınş hayırlısı ols bıtanem uzme kendını...........offff ne acaıb ya..........burda ıstedığını gıt yaptır..........ya neyse canım alışkın değılın ya sasırdınm valla...........ınş canım dondurulmuşla gelır nazlın............inşşşş canım

yatmadimki yatirmadilar dinlenme odasi vardi keske kendim isteseydim ama gesti artik faydasi yok keske demenin canim birde senle paylastimmi bilmiyorumda tranferim sorunlu gecmisti rahim agzina zor ulasmislardi yan yatiyormus derken onlerine bir engel cikti asamadilar onu dr profesor cagirdilar oda bayagi bir ugrasti bi bir saat kadar surdu islemler canim cok ama cok yandi sonra oldu dediler ama inan icime sinmedi sanki bebegi rast gele koydular olmayinca sordum doktora ne engelledi sizi diye kist dediler ama onemlimi deyince yok diye burun kivirdi not almis kagitaki birdaha bu bayan basvurursa once doktorla gorusun diye o nota dayanarak randevu aldim onumuzdeki ayin 7 sine bakalim ne diyecekler bana turkiyenin yolu gozuktu gibigeip bir kontrol yaptirim kendimi orda kafamda sorular kalmasin birdhakine !!!

canım ya çok üzüldüm o kadar üzüntünün içinde birde bunlarla uğraşmak insanı çok yıpratıyordur allah yardımcın olsun daha iyi doktor ve hastanelere denk getirsin inşallah

sevgili maviş, geçmiş olsun canım. Zamanı değilmiş demekki, Allah hayırlısını versin öncelikle, en azından dondurulmuş embriyoların var, ne güzel, tekrar denediğinde daha az uğraşacaksın, o da motivasyonunu iyi yönde etkiler bence. Keşke benimde ilk tedavimden dondurulabilecek kalitede mebriyom kalsaydı.
Tekrar geçmiş olsun

oof canım ya evet hatırladım .............yanı nasıl yatırmadılar hışç....aslında onemlı ya.............tutunmasu ıçın enaz burda ıkı saat yatrılıyo ...........neyse canım olmazsa bıuraya gelll...ınan burası daha basarılı................

oyle canim oraya gelicem esimlede konustum diyete basliycam biraz kilo vermem lazim istemisti doktor sicaklarda kolay olur hemde burdaki bebis beklesin biraz once saglikli olmaliyim hazir olmaliyim valla ben cok hazir hissediyordum bu tedavide ama nasip degilmis!!!...

canım ya çok üzüldüm o kadar üzüntünün içinde birde bunlarla uğraşmak insanı çok yıpratıyordur allah yardımcın olsun daha iyi doktor ve hastanelere denk getirsin inşallah

amin canim canim valla benim degil doktorlarin umursamazi lazimki bende hata yapmim onlar umursamayinca bende korku tedirginlik oldukca nasil yolunda gidebilirki tedavi ...
hayirlisi bakalim bidahakine artik umudum !!...

gecmıs olsun demekkı kısmet degılmıs canım ıns rabbım bı dahaki sefere senı bekletemz verır melegın gelır

canım inş. hamilesindir.üzme kendini Allahtan hayırlısı olsun. ben şuan embriyo transferimin yapılmasını bekliyorum. Allah hepimize nasip etsin

maviş üzülme canım, umudun yitirme inşallah iki ay sonraki denemende tutunur bebişin sana. hakkında hayırlısı olsun tatlım.

cnm gecmis olsun...demekki vakti zamani simdi degilmis....senin iyi olman daha onemli....sen kendine iyi bak hemen toparlan...yola devam yilmak yok...sabirla bekliycez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…