Doğuma Hazırlık Kızlar vajinismusluyum ve şuanda 37 haftalık hamileyim sizce normal dogum yapabilirmiyim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bademmm34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
26
9
36
Dogumuma az kaldı vajinismısluyum normaö dogum yapanlar varmı aranızda bu şekilde olup acaba ?

Vajinusmus durumunun normal doğuma engel olmadığını duymuştum, doktorunuz ne diyor peki? Normal doğuma anne adayının psikolojik olarak da hazır olması gerekir yani siz kafanızdaki tabuları yıkamazsanız doğumda çok strese girersiniz bu da doğumu zorlaştırır.

Dogumuma az kaldı vajinismısluyum normaö dogum yapanlar varmı aranızda bu şekilde olup acaba ?
Bence bunu doktorunla ve psikolog ile görüşüp öyle karar vermelisin dogum anında çok gerilip etkilenme ihtimalin var ve bu dogumda risk oluşturabilir ayrıca dogumdan sonra da daha büyük travmalar yaşamana sebep olursa

Sanırım haklısınızzz... Çevremde kimse bilmiyo bunu sadece eşim ve ben biliyorum. Eşimde normal dogum yaparsan vajinismus olayı biter belki diyor. Yoksa ben sezeryan olmak istiyorum normal doguödan çok korkuuorum çünlüü

Instagram'da soru cevap yapan bir doktorda gormustum evet vajinismus olanlar normal doğum yapabilirler hatta çok güzel yaparlar diye cevap vermişti halise yolli doktor

Merhaba arkadaşım. Çok yakın arkadaşımda aynı durumdaydı sezeryan oldu. Çok kasılmıştı

Instagram'da soru cevap yapan bir doktorda gormustum evet vajinismus olanlar normal doğum yapabilirler hatta çok güzel yaparlar diye cevap vermişti halise yolli doktor
Ben halise hanıma gidiyorum onu keşfettiğim gümden beri instagram adresinde bir sürü videoları var canlı ve normal istanbul özel levent hastanesinde görev yapıyor😊çok memnunum ben doktorumdan istanbuldaysanız görüşme şansınız varsa muhakkak bir görünün derim

Ben de vajinusmus vardı zamanında. Ama normal doğum yaptım. İlişkiye girerken kasmak ile doğum yapmak çok farklı şeyler bana kalırsa. Doğum anında sadece bebegin bir an önce çıkması düşüncesi geliyor insana. Bir de ben epidural normal oldum, kendimi kasmamı büyük oranda engelledi o anestezi. Normalde alttan muayene olurken kasardım kendimi.

Sanırım haklısınızzz... Çevremde kimse bilmiyo bunu sadece eşim ve ben biliyorum. Eşimde normal dogum yaparsan vajinismus olayı biter belki diyor. Yoksa ben sezeryan olmak istiyorum normal doguödan çok korkuuorum çünlüü
Ben de vajinusmus hastasıyım. Doktoruma sezeryan olmak istediğimi söyledim. Cinsel ilişki ve doğum aynı şey değil bence. Tekrar bir tramva yaşamak istemiyorum. 😐😐

Normal doğumla vajinismus olayı bitmez.
Bende sezeryanla doğum yaptı, tabi Doktorum böyle uygun gördü.
Doktorunuz biliyo mu vajinismus hastası olduğunuzu

Canım bende vajiliyim ondan soruyorum,bu şekilde nasıl hamile kaldın

Back
X