Kızlar var mı, ben mi çok zorluyorum görmek için

mimarimtirak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
247
127
18
32
IMG_8353.webp

Awox marka, regle 7 gün var ama görmek için baya zorladım. Var mı sizce

Eklentiler

• IMG_8351_SnapseedCopy.webp
    IMG_8351_SnapseedCopy.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3619801
Awox marka, regle 7 gün var ama görmek için baya zorladım. Var mı sizce
Gölge var gibi ama 7 gün çok erken değil mi şimdi öğrenseniz bile görmek için çok bekleyeceksiniz benim gecikmenin 5. Günü ama ben bile emin değilim görüleceğinden ama yinede doktora gideceğim bugün kontrol için inşallah sizinde vardır

Gölge var gibi ama 7 gün çok erken değil mi şimdi öğrenseniz bile görmek için çok bekleyeceksiniz benim gecikmenin 5. Günü ama ben bile emin değilim görüleceğinden ama yinede doktora gideceğim bugün kontrol için inşallah sizinde vardır
Maalesef biraz tez canlıyım, yoksa çok erken 🥲
İnşallah minnağınız yoldadır. Güzel haberleriniz gelsin 🥰

Merhaba,
Ben de aynı durumdayım acaba görmek istediğimden mi görüyorum diyorum, benim testime de bakabilir misiniz? Fotoğrafta çok belli olmuyor, daha erken biliyorum ama biraz umutlandım. Adete 6 gün var, çatlama 13 temmuz.

Eklentiler

• IMG_8143.webp
    IMG_8143.webp
    8 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba,
Ben de aynı durumdayım acaba görmek istediğimden mi görüyorum diyorum, benim testime de bakabilir misiniz? Fotoğrafta çok belli olmuyor, daha erken biliyorum ama biraz umutlandım. Adete 6 gün var, çatlama 13 temmuz.
Yükleyince iyice gitti çizgi 😂 predictor early markası.

Merhaba,
Aynı marka bana böyle çıkardı ve o ay negatifti çok üzülmüştüm

kızlar merhaba , erken gebelik testi 4. günde yaptım negatifti reglimde bugün olmam gerekiyordu ama olmadım böyle erken gebelik testi negatif olup sonra pozitife dönen var mı hiç?

Back
X