Kızlar var mı, ben mi çok zorluyorum görmek için

Merhaba,
Ben de aynı durumdayım acaba görmek istediğimden mi görüyorum diyorum, benim testime de bakabilir misiniz? Fotoğrafta çok belli olmuyor, daha erken biliyorum ama biraz umutlandım. Adete 6 gün var, çatlama 13 temmuz.
bende ayni durumdayim 27 temmuz günüm yumurtlama günüm 13 temmuz bende sabah yaptim negatifi gördüm 2 gun de bir tekrarlayacagim bence sizde oyle yapın

Eki Görüntüle 3619801
Awox marka, regle 7 gün var ama görmek için baya zorladım. Var mı sizce

Merhaba,
Ben de aynı durumdayım acaba görmek istediğimden mi görüyorum diyorum, benim testime de bakabilir misiniz? Fotoğrafta çok belli olmuyor, daha erken biliyorum ama biraz umutlandım. Adete 6 gün var, çatlama 13 temmuz.
İkinizde de var gibi görünüyor ama çok çok yeni olduğu için çok düşük çıkabilir betaHcg. Biraz beklemek lazım idrar testi koyulaşması takip etseniz daha iyi olur, koyulaşınca kan verirsiniz. Bazı testler yalancı pozitif verebiliyor bu arada, laboquick veya Predictor daha güvenli 🥹 inşallah vardır, şimdiden hayırlı olsun inşallah 🌸

İkinizde de var gibi görünüyor ama çok çok yeni olduğu için çok düşük çıkabilir betaHcg. Biraz beklemek lazım idrar testi koyulaşması takip etseniz daha iyi olur, koyulaşınca kan verirsiniz. Bazı testler yalancı pozitif verebiliyor bu arada, laboquick veya Predictor daha güvenli 🥹 inşallah vardır, şimdiden hayırlı olsun inşallah 🌸
Benim yalancı çıktı :) betam 0.07

Üzülmeyin, en doğru zamanda gelecek bebeğiniz 🙏🏻🌸 Sabırla beklemek çok zor, kendim de çok bekledim 🥹 Ama o zamanını kolluyor 😍 inşallah enn kısa zamandadır 😍 Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım ben de 🤗
Çok teşekkür ediyorum, inşallah 🌿 ilk yükselmiştim ama birkaç saat sonra kendime geldim, istediği zaman gelecek minnak 🫣 sizin ne kadar sürdü 🌼 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰

Back
X