- 6 Şubat 2025
- 64
- 10
- 3
- 23
- Konu Sahibi prenses6025
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım var hayırlı olsunAdetime 3 gün var regl sancım vardı yaptım ve sonuç bu
Peki erken öğrenmem iyimi yani düşük vs Allah korusun doktora ne zaman gitmeliyimEvet canım var hayırlı olsun
Canım benim de testim böyleydi.Ben dayanamadım kanda gebelik baktırmak için acile fittim 1 tüp kan alıp baktılar.Mutlaka kan testi ver orda baksınlar sonra kadın doğuma gidersin hayırlı sağlıklı olsunPeki erken öğrenmem iyimi yani düşük vs Allah korusun doktora ne zaman gitmeliyim
Ben 2 ay öncede böyle adetim gecikince öğrenmiştim düşük olmuştu bunda korkuyorumCanım benim de testim böyleydi.Ben dayanamadım kanda gebelik baktırmak için acile fittim 1 tüp kan alıp baktılar.Mutlaka kan testi ver orda baksınlar sonra kadın doğuma gidersin hayırlı sağlıklı olsun
Sende adetten önce mi öğrenmiştin kanda kaçtıCanım benim de testim böyleydi.Ben dayanamadım kanda gebelik baktırmak için acile fittim 1 tüp kan alıp baktılar.Mutlaka kan testi ver orda baksınlar sonra kadın doğuma gidersin hayırlı sağlıklı olsun
Ayy hadi inşaallah çok dua edinKan testi ver hemen hayırlı olsun. Erken değil gibi çizgi gayet net
Canım benim adetlerim düzensizdi çok stres yaşadım diye adetim gecikti normal sanmıştım.Ben öğrendiğimde beta çok yüksekti böyle bir sürü rakam vardı 6-7 taneSende adetten önce mi öğrenmiştin kanda kaçtı
İlk gebeliklerde düşük olabiliyor ama bu senden kaynaklı değil bebek sağlıklı olmadığı için tutunamıyor.İnşallah şimdiki sağlıklıdır ve tutunur korkunu anlıyorum bu duyguları ben de yaşadım.Ama belirsizlik daha kötüdür testini yap dokturuna git düşük tehlikesi olunca zaten ilaç veriyorlar yatmanı söylüyorlar ona göre hareket edersinBen 2 ay öncede böyle adetim gecikince öğrenmiştim düşük olmuştu bunda korkuyorum
Hangi marka testlerinin artimed yada days doctor markasiysa yalancı pozitif gösteriyor maalesefAdetime 3 gün var regl sancım vardı yaptım ve sonuç bu
Yalancı veremez aynı eczaneden aynı testi alıp 4 gün önce yaptım yoktu hiç bugün çıktıHangi marka testlerinin artimed yada days doctor markasiysa yalancı pozitif gösteriyor maalesef
Evet gerçekten hem çok mutluyum hem korkulu dua edin kızlarİlk gebeliklerde düşük olabiliyor ama bu senden kaynaklı değil bebek sağlıklı olmadığı için tutunamıyor.İnşallah şimdiki sağlıklıdır ve tutunur korkunu anlıyorum bu duyguları ben de yaşadım.Ama belirsizlik daha kötüdür testini yap dokturuna git düşük tehlikesi olunca zaten ilaç veriyorlar yatmanı söylüyorlar ona göre hareket edersin
Bu markalar çıkabiliyor yine de bilmiyorum inşallah hamilesinizdir burda çok okudum o yüzden söyledim umutlanmayin diye bende Aralık ayinda böyle yaşadım umutlandim sonra adet oldum bu ay hamile kaldım ama düşük yaptım yanlış anladınız belki ama umutlanip sonra üzüldüğümüz için ondan dolayı söyledimYalancı veremez aynı eczaneden aynı testi alıp 4 gün önce yaptım yoktu hiç bugün çıktı
Allah kucağını bebekle şenlendirsin çok sağlıklı olsun inşallah korkma geçecek hepsiEvet gerçekten hem çok mutluyum hem korkulu dua edin kızlar![]()
Canım benim adetlerim düzensizdi çok stres yaşadım diye adetim gecikti normal sanmıştım.Ben öğrendiğimde beta çok yüksekti böyle bir sürü rakam vardı 6-7 t
İnşallahh ya eşimde rüyasında görmüş hayrolsunAllah kucağını bebekle şenlendirsin çok sağlıklı olsun inşallah korkma geçecek hepsi![]()
Estağfirullah yanlış anlamadım haklısınız hayatta hersey olabilir teşekkür ederim düşünceniz içinBu markalar çıkabiliyor yine de bilmiyorum inşallah hamilesinizdir burda çok okudum o yüzden söyledim umutlanmayin diye bende Aralık ayinda böyle yaşadım umutlandim sonra adet oldum bu ay hamile kaldım ama düşük yaptım yanlış anladınız belki ama umutlanip sonra üzüldüğümüz için ondan dolayı söyledim
Bugün nimo testle yaptım tek çizgiEvet canım var hayırlı olsun
En iyisi kan vermek canım testler yanıltabiliyorBugün nimo testle yaptım tek çizgi