- 11 Mart 2022
- 71
- 10
- 8
- 35
- Konu Sahibi Zinnure1957
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşkr edrim canım ins vardırSilik bi çizgi var canım bende gördüm İNŞAALLAH hamilesindir![]()
Gölge görüyorum ben yarın bir daha test yapın koyulasmaya bakın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Fotoda tama belli olmuyorGölge görüyorum ben yarın bir daha test yapın koyulasmaya bakın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun![]()
Fotoda tan belli olmuyor evet artı medCanım benimkide böyle artımed dimi markası bende kaç gündür test yapıyorum hep böyle silik bi çizgi çıktı bugün kan vericem seninde gölge gibi var yarın sabah tekrarla daha net çıkarsa test ver kuzum
Bata kaç gün var
2 gün varBata kaç gün var
Benimde 1-2 gün var regliye canım belirtin var mı peki ?2 gün var
Malesef ben göremiyorum silik çizgi varsa da bulantı falan bu kadar erken başlamaz kaşık ağrısı da adet ağrısı olabilirMigdem bulanıyor ara ara sol kasıkta batma oluyor
Benim de silik çıktı sonra kan verdim pozitif. Mide bulantısı hala yok 5+1 deym. Kasık ağrısı hala devam ediyor normalmiş bebek yerleşmeye çalışıyormuş. Gerçi keseyi de gördük hala ağrıyor ama bilmiyorum. Endişelenme
Ben tedavi görüyorum zaten doktorum hamile olma olsaligin var dedi 15 gün sonra gel dediMide bulantısı hemen olmaz aslında ama kasıkta ağrı batma olur benimde aynı hamileliklerimdeki gibi aynı ay inşallah hamilesindir canım bi test daha mı yapsan yada kan versen
Duan edin ne olur olmuş olsunBenim de silik çıktı sonra kan verdim pozitif. Mide bulantısı hala yok 5+1 deym. Kasık ağrısı hala devam ediyor normalmiş bebek yerleşmeye çalışıyormuş. Gerçi keseyi de gördük hala ağrıyor ama bilmiyorum. Endişelenme
İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsinDuan edin ne olur olmuş olsun