- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- Konu Sahibi emberassed
Belki çoğunuz için dert bile saylmycak bir durum farkındayım kızlar hakkınızı helal edin.gerçekten boş kalıp da duşunduğum zamanlarda aklıma bu durumun gelmesinden aşırı sıkılmış durumdayım.bn ve kız kardeşim kardeş olamıyoruz.bnm yuzumden bu durum açıkçası.cunku bn onu görünce mutsuz oluyorum.çunku herkes tarafından durmadan iltifat yağmuruna tutulan çok güzel bir kız.işteakrabaların deyimiyle sulalenin en güzel kızı.dışarda tanımadığı isanlardan bile durudurulup iltifat aldığını söylüyor kendileri...sokağa çıktığımızda bakmayan insan kadın erkek farketmeden yok ciddi tespitim bu.o da bunu farkında ve bi yerleri kalkık durumda gezer durur her yerde.bn de bu kibirli hallerine sinir oluyorum bunu kendisine de söyledim.ama bi yandan da bn neden bu kadar güzel değilim diye hayıflanıp duruyorum.geçen kuzenimle metroda giderlerkenkardeşim bi adamın hiç gozunu kırpmadan bizimkini kestiğini ve hatta güneş gözlüğü takıp daha rahat bi şekilde kesmeye devam ettiğnden filan bahsetti.bn gerçekten omrum boyunca kendimi hiç güzel hissetmedim.bi kere kız gibi hissetmem çok zor oldu çünkü yuzumun heryerinde kıl tüy sivilce leke ben herşey mevcuttu keza hal ada durumu değiştiremedim.kardeşimin cildindeyse puruz dahi yok.bu nedir kızlar ya ben niye bu durumdayım bnm neden hayatta duşunmm gerekn çok daha önemli şeyler olması gerekirken bunlar hayatımın önemli bi kısmını kaplıyor.bn niye. Hep hüzünlü mutsuzum.ozguvenim yerlerde olduğu için insanlar da saygı duymuyorum.kimsenin sevip saydığını zannetmiyorum.bn bu dünyada neyim bole anlamadım.nolur nacizane tavsiyeleriniz olur yazarsınız blki anlım da olsa rahatlarım ya da bi yön veririm kendime yoksa boğuluyorum.bu arada küçük filan değilim 22 yaşındaym kardeşim 20 yaşında.artık normal bi insan ollmm gerekiyo nolur yardımlarınızı esirgemeyin.