kızlar ya bnm şu içinden çıkamadığım derdime bi çare bulun

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
Belki çoğunuz için dert bile saylmycak bir durum farkındayım kızlar hakkınızı helal edin.gerçekten boş kalıp da duşunduğum zamanlarda aklıma bu durumun gelmesinden aşırı sıkılmış durumdayım.bn ve kız kardeşim kardeş olamıyoruz.bnm yuzumden bu durum açıkçası.cunku bn onu görünce mutsuz oluyorum.çunku herkes tarafından durmadan iltifat yağmuruna tutulan çok güzel bir kız.işteakrabaların deyimiyle sulalenin en güzel kızı.dışarda tanımadığı isanlardan bile durudurulup iltifat aldığını söylüyor kendileri...sokağa çıktığımızda bakmayan insan kadın erkek farketmeden yok ciddi tespitim bu.o da bunu farkında ve bi yerleri kalkık durumda gezer durur her yerde.bn de bu kibirli hallerine sinir oluyorum bunu kendisine de söyledim.ama bi yandan da bn neden bu kadar güzel değilim diye hayıflanıp duruyorum.geçen kuzenimle metroda giderlerkenkardeşim bi adamın hiç gozunu kırpmadan bizimkini kestiğini ve hatta güneş gözlüğü takıp daha rahat bi şekilde kesmeye devam ettiğnden filan bahsetti.bn gerçekten omrum boyunca kendimi hiç güzel hissetmedim.bi kere kız gibi hissetmem çok zor oldu çünkü yuzumun heryerinde kıl tüy sivilce leke ben herşey mevcuttu keza hal ada durumu değiştiremedim.kardeşimin cildindeyse puruz dahi yok.bu nedir kızlar ya ben niye bu durumdayım bnm neden hayatta duşunmm gerekn çok daha önemli şeyler olması gerekirken bunlar hayatımın önemli bi kısmını kaplıyor.bn niye. Hep hüzünlü mutsuzum.ozguvenim yerlerde olduğu için insanlar da saygı duymuyorum.kimsenin sevip saydığını zannetmiyorum.bn bu dünyada neyim bole anlamadım.nolur nacizane tavsiyeleriniz olur yazarsınız blki anlım da olsa rahatlarım ya da bi yön veririm kendime yoksa boğuluyorum.bu arada küçük filan değilim 22 yaşındaym kardeşim 20 yaşında.artık normal bi insan ollmm gerekiyo nolur yardımlarınızı esirgemeyin.

kendini kardeşinle kıyaslama..tamam içsel bir duygu bu..belki çoğumuz yapıyoruz bunu kardeşle arkadaşla kıyaslamalar...
abartmamak lazım..herkesin güzelliği kendine..kendinle mutlu ol..

kardeşini kıskanacağına daha yararlı şeylerle meşgul ol derim... kendini geliştirecek şeyler yap, unutma ki akıl ve ruh güzelliği yüz güzelliğinden çok daha önemlidir... güzellik geçici, akıl ve ruh sağlığı kalıcı...

kardeşini kıskanacağına daha yararlı şeylerle meşgul ol derim... kendini geliştirecek şeyler yap, unutma ki akıl ve ruh güzelliği yüz güzelliğinden çok daha önemlidir... güzellik geçici, akıl ve ruh sağlığı kalıcı...
Yapmaya çalışıyorum ama yine bu durum gelip suratıma vuruyor bi şekilde ve sanki en önemli şeye o sahipmiş gibi hissettiriyor bana :KK43:

Yapmaya çalışıyorum ama yine bu durum gelip suratıma vuruyor bi şekilde ve sanki en önemli şeye o sahipmiş gibi hissettiriyor bana :KK43:
sen takmışsın kafaya onu... öncelikle bu takıntından uzaklaş... kardeşinle bu güzellik konularını konuşma, birisi ona iltifat ettiğinde evet kardeşim bence de çok güzel, eee kimin kardeşi falan de... böyle böyle umursamamaya başlarsın artık... biri benim kardeşimi çok beğense valla gurur duyarım...

ne mutlu sizeki kız kardeşiniz çok güzel. birde bu açıdan bakın :KK39:
kız kardeşiniz ne yapabilir ki bu konu.
düşünmemeye gayret edin.. sebepler nedenler bulmaya çalışmayın..

Son düzenleme:
Benim kardeşim güzel olsa herkes tarafından beğenilse ben sevinirim. Çünkü kardeş...
Siz kendinizle barışık olmayı deneyin. Herkes güzel olacak, herkesin pürüzsüz cildi olacak diye bi şey yok.

Kendini böyle hissediyosun madem bakim yap yeni kiyafetler al yuzundeki lekelerden kurtul saclarini boyat yada bakim yap bir sekilde halletmeye çaliş ama bana göre kardeşinle kendini kıyaslama.anlattıklarından kardeşini düşman gibi gördüğünü düşünüyorum açıkcası.Benimde kardeşimde benden kat kat daha güzeldir herkes iltifat yağdırır bende bu konuda çok mutlu olurum açıkcası iyiki de güzel

bence kıskanma övün millete hava at. Örn: ''Şu gördüğün kız varya güzel olan o benim kardeşim'' :)

ne mutlu sizeki kız kardeşiniz çok güzel. birde bu açıdan bakın :KK39:
kız kardeşiniz ne yapabilir ki bu konu.
düşünmemeye gayret edin.. sebepler nedenler bulmaya çalışmayın..
Sadece yapmaya çalışmış olurum yine de durumu duzeltmez bu şekilde yapmam.bu içgüdü ya bi ortamda sizden daha güzel hanımlar varsa kendinizi kotu hissetmez misiniz :/

Sadece yapmaya çalışmış olurum yine de durumu duzeltmez bu şekilde yapmam.bu içgüdü ya bi ortamda sizden daha güzel hanımlar varsa kendinizi kotu hissetmez misiniz :/
ama olaya bukadar duygusal bakmayın.
heryer de illaki bizden güzel insanlar olur. bu insanlarla bir araya gelmemek için extra çaba gösteremeyiz ki
benimde kız kardeşim benden daha güzel.

Psikolojik destek almalısın mutlaka. Ama kardeşini kıskandığın için değil ,özgüvenin olmadığı için . Bu şekilde ömür geçmez. Hayat bize 1 kerelik verilen koca ödül iyi değerlendirmek lazım . En güzel yaşlarını bu şekilde heba etme.

ama olaya bukadar duygusal bakmayın.
heryer de illaki bizden güzel insanlar olur. bu insanlarla bir araya gelmemek için extra çaba gösteremeyiz ki
benimde kız kardeşim benden daha güzel.
Ama sadece daha güzel olmkla yetinmemiş bizimkine bakan bi daha gozunu alamıyor resmen.bu nasıl bir albeniymiş arkadaş dedirtiyo resmen

Kizlar bana da herkez cok guzelsinderr akrabalarmzz ailem cevree komsularr her zamn benim guzel oldugumu cekici oldugumu savunurlar ama inanin bazen artik gina geliyo ve kardesimin yaninda dyince inan ben mahcup oluyorumm kardesmn gozleri bnden daha guzl vs cok seyler solerm aslinda bizler biraz dusunsk ole yapmamz gerektigini bilirizz kim guzelse guzel sizene rabbim herkeze ayri bi guzellikk vermiss hicc takmayinn

kıskanma kardeşin o senin

Allah seni öyle onu öyle yaratmış

sağlıklıyım diye şükret bence gözü görmeyen,sağır dilsiz insanlar var

Kendini böyle hissediyosun madem bakim yap yeni kiyafetler al yuzundeki lekelerden kurtul saclarini boyat yada bakim yap bir sekilde halletmeye çaliş ama bana göre kardeşinle kendini kıyaslama.anlattıklarından kardeşini düşman gibi gördüğünü düşünüyorum açıkcası.Benimde kardeşimde benden kat kat daha güzeldir herkes iltifat yağdırır bende bu konuda çok mutlu olurum açıkcası iyiki de güzel
Nerdeyse düşman gibi gorduğum zamnalar yok değil ne yazıkki :KK43:

X