- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
- Konu Sahibi BenveUtkum
Şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Oğlum uyaninca alıp onu anneme gidecegim. Cuma akşamı saat gece 11 gibi birden boğazım şişti ve sıtma ile birlikte ateş tuttu beni. Eşim olacak öküze dedim ki eve gel çok kötüyüm. Adam bana diyor ki " duş al". Saat gece 1 gibi geldi sanırım. Ertesi sabah yani cumartesi sabahı baktı vücudum yanıyor. Dayanamadim daha Akşama doğru acile gittik. Bir sürü ilaç verdi bana. Evde küçük çocukta var. Ben ne ayağa kalkabiliyorum ne yatakta dönebiliyorum. Neyse gece geldik acilden adam arkadaşından aldığı arabayı güya bırakıp gelecek oldu 3 saat. Sinirlendim ama yine bir şey demedim. Ha birde hastaneden gelirken bana diyor ki " annene bırakim mi seni" . Dedim niye. Sen hasta olunca ben seni başka yere mi gönderiyorum. Bakamiyor musun bana? Neyse pazar günü oldu. Dağıttığı evi topladı. Tarif ettim bir çorba yaptı. Adam gündüz 15:30 da çıktı. Aradım onu 3 saat sonra ki" ilacın etkisi geçmeye başladı, ateşim tekrar çıkıyor, oğlan da beni bırakmıyor, hastayım ne zaman geleceksin " . Cevap aynen bu" ne arıyorsun lan, daha ne yapım " kapattım telefonu. Oğlan da bende agzimiza bir şey sürmeden uyuduk. Ilaclarimi icemedim. Eve gece saat 2 de geldi adam. Sabahta utanmadan ateşime bakıyor!! Adama bak iki gün evde durmak batıyor ona. Ben nasıl bir insanla evliyim ya. Bu dünyada ki sınavım da bu demek ki. Kızlar çok uzun oldu. Yorumlarınız için teşekkürler. ..