KIZLAR YARDIIM GRİBE NE İYİ GELİRR BEBEĞİMİ ETKİLER Mİ :((((

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kızlar çok kötü grip oldum boğaz ağzısı baş ağrısı aşırı halsizlik burun tıkanıklığı çok kötüyüm.. İlaç kullanmak istemiyorum lütfen bildiklerinizi yazın nasıl atlatabilirim ilaç içmeden doğal yöntem bilen var mı yardımınıza ihtiyacım var :KK1:

ben daha yeni atlattım ama hala geçmedi sayılır ıhlamur iç çayına bol limon sık iç surekli meyve ye hatta karışıkta içebilirsin limon da ekleyerek dinlen yorma kendini

geçmiş olsun canım Allahım şifa versin ben bu tarifi çok yaparım faydasınıda çok gördüm ...
canım 1 çorba kaşığı kekik , 1 çorba kaşığı nane ,1 tutam ıhlamuru yarım lt su ile kaynat çok değil hemen kapat ...büyükçe bir bardağa süz içine yarım limonu sık ve bal ile tatlandır yavaş yavaş iç ...
yat bol bol uyu , terle dinlen üşütme ...

Çok sağolun kızlar hemen dediklerinizi yapıcam inşallah biran önce atlatırım çok başım ağrıyor acaba minoset içsem bi zararı olur mu :110::KK1:

Dok.E="mestina, post: 38629344, member: 641367"]Çok sağolun kızlar hemen dediklerinizi yapıcam inşallah biran önce atlatırım çok başım ağrıyor acaba minoset içsem bi zararı olur mu :110::KK1:[/QUOTE]
Dok.sorup icin.nane limon bal dogal srylerle atlatmaya bakin.cok gecmis olsun.bebegi merak etmeyin bende hasta olmustum doktorum etkildnmez onun keyfi yerinde demisti

Çok teşekkür ederim inş hemen atlatırım bebeğim etkilenmesinde:KK1:

Doktorum 1 bardak ılık su içine 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuzu atıp karıştırıp, bir enjektörle günde 3 kez burnumu yıkamamı söyledi, çok da iyi geldi geniz akıntımı durdurdu, hiç ilaç almadım baş ağrın için
patatesi doğra başına sar, bol bol greyfurt suyu iç, kivi ye ve de havuç suyu iç :):) Bunlar benip yapıp kurtulduğum şeyler hem de 0 ilaçla, geçmiş olsun şimdiden..

Yarım minoset içtim dayanamdım uyuyamıyorum ağrılardan ağlıcam artık :(

Evde ne kadar meyve ve meyve çayı varsa hepsini kabuğu ve çekirdeğiyle birlikte kaynat..
İçine ıhlamur, limon ve tarçın da koy, bir tutam da karabiber.. Kapatmaya yakın bal da ekle ve süzdürüp iç..
Bu karışımı 2 saatte bir iç, günün akşamına düzelirsin.. Ayrıca nane de mide ve baş ağrısına çok iyi gelir..

Çok sağolun hepiniz evde ne kadar portakal varsa eşime sıktırıp sıktırıp içtim nane limon içtim bal karabiber limon karışımı yaptm şehriye çorbasıda içtim ağzımın içi hep yara olmuş tek sıkıntım bu birazda baş ağrısı ve burun tıkanıklığı :(((

Çok sağolun hepiniz evde ne kadar portakal varsa eşime sıktırıp sıktırıp içtim nane limon içtim bal karabiber limon karışımı yaptm şehriye çorbasıda içtim ağzımın içi hep yara olmuş tek sıkıntım bu birazda baş ağrısı ve burun tıkanıklığı :KK43:((
Karbonatlı ve yuzlu suyla hem gargara yap hem de burnunu yıka, geçmiş olsun

Back
X