Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar yardıım saç uzatmada deneyimi olanlar baksın.

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
Kızlar ben saçlarımı ensemde kestirdim ve şimdi uzasınlar diye uğraşıyorum.
Her çarşamba sinameki kürü yapıyorum ayrıca bitkisel şampuanıma çam terebentin kattım.
Ben birde hint+badem+yılan yağını pazarları uygulamak istiyorum. Uygulama konusunda bilgisi olan var mı? Su falan katılıyor mu yoksa yağları karıştırdıktan sonra direk diplere uygulanıyor mu? lütfen yardım.
Ayda 4 cm uzamasını istiyorum.

Daha önce benzerini uygulamıştım. Sadece yağları karıştırıyorsun saçına yetecek şekilde.

Ben kaloriferin üstünde ısıtıp öyle sürüyordum.

Daha önce benzerini uygulamıştım. Sadece yağları karıştırıyorsun saçına yetecek şekilde.

Ben kaloriferin üstünde ısıtıp öyle sürüyordum.
canım kaç saat bekletiyodun saçında birde uçları için badem yağı sürsem mi iyi geliyor diyorlar

canım kaç saat bekletiyodun saçında birde uçları için badem yağı sürsem mi iyi geliyor diyorlar

Saat falan diyemem, ama geceden sürüp sabah yıkadığım bile oluyordu. Bekletebildiğin kadar beklet yani.

Saç uçları için önerim kesinlikle saf hindistan cevizi yağı. Diplere normal saç bakım yağı, uçlara da hindistan cevizi çok iyi geliyor. Eğer yoksa zeytinyağı da tavsiye ederim. Yine ısıtıp sürülecek.

kızlar benim bizzat denediğim ve memnun kaldığım bir önerim var. iki farklı marka şampuan aldım. birinin içine kendi kapağıyla bir kapak çamterebentin yağı koydum, diğerine 5 E vitamini ampul ve 3 bemiks ampul kırdım. çok iyi şekilde çalkalamanız gerekiyor tabi. bunları sırayla kullandım. yani bi duşta birini, başka bi duşta diğerini şeklinde. saçlarım gerçekten 3-4 ayda müthiş derecede uzadı, bob model kestirmiştim bi heves, pişman oldum sonra. şimdi saçlarım nerdeyse belimde. bıkmadan usanmadan kullanın derim, sonuç gerçekten güzel. ama en baştan uyarmalıyım ki E vitamini ampul ve bemiks olan şampuan resmen ağır, ekşi bi şurup gibi kokuyor.

Back
X