Kızlar Yardıım

derrin78

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
47
12
8
Kızlar bacağımla cinsel organım arasındaki bölgede 2 ay önce sivilceye benzer bir şey çıktı . Ben daha öncede başıma geldiğinde patlatıp kurtulmuştum .Ama bu sefer patlamadı ve 2 aydır duruyor. Ağrısız beze gibi ama bezelye büyüklüğünde bir sivilce . Eğer başına daha önce böyle bir durum varsa acil yardımcı olabilir mi krem önerisi falan olan varsa

Belki sigildir belki baska biseydir nereden bilelim de krem onerelim size. Allah askina gidin bir doktora. Doktorlar bile bazi seyleri tahlilsiz anlamiyor. Biz gormeden etmeden nasil teshiste bulunacagiz da krem onerecegiz.
Ayrica skmayin sakin patlatmaya filan calismayin. Daha da yayilmasina sebep olmayin.

var tabiki ama kendimi korkutmamak için büyütmek istememiştim

Doktora falan gitme yahu kendini korkutmaya deger mi? Hastane cok korkunc bir yer cunku. Az bekle bakiyim ne olacak o sivilce merak ettim. Gelismeleri bize de yazarsin.

Kızlar Harikasınız ya valla çok güldüm. Kadın yazdığına yazacağına pişman olmuştur.:KK70: bir dövmediğiniz kalmış:KK70::KK70: şaka bir yanada sağlık aksatmaya gelmez bence sabah hemen bir git doktora yemez ya seni:KK59:

Back
X