Nolur sonuna kadar okuyun ve yargılamadan dinleyin bişey diyin

Cinsel istismara uğramışsın mutlaka destek al ailenle konuyu paylaş. bu psikolojiyle işten çıkarırlar seni. önce akıl ve beden sağlığı sonra iş güç.

Cinsel istismara uğramışsın mutlaka destek al ailenle konuyu paylaş. bu psikolojiyle işten çıkarırlar seni. önce akıl ve beden sağlığı sonra iş güç.
Kimseye anlatamam o kadar zaman geçmiş üstelik bu sadece utanç olur benim için sadece burda anlatmak istedim baktım herkes dertlerini yazıyor bende yazmak istedim ama öyle dediğiniz gibi işten çıkartacakları bi durumum yok ki normal her insan gib çalışıyorum sadece dediğim gibi erkek konularında hani bilmiyorum Nası denir iğrenç geliyo kulaga yolda bi yürüyen bi adam bile görsem iğrenerek bakıyorum yüzüne biriyle tanısamıyorum bi erkekle iletişim kuramıyorum kurmak istemiyorum hepsi yalan pis hani kötü olarak geliyor aklıma bu yüzden uzun zamandır iliskim yok görüştüğüm kimse yok zararım yok yani kimseye sadece kendime böyle düşünceler iste

Kimseye anlatamam o kadar zaman geçmiş üstelik bu sadece utanç olur benim için sadece burda anlatmak istedim baktım herkes dertlerini yazıyor bende yazmak istedim ama öyle dediğiniz gibi işten çıkartacakları bi durumum yok ki normal her insan gib çalışıyorum sadece dediğim gibi erkek konularında hani bilmiyorum Nası denir iğrenç geliyo kulaga yolda bi yürüyen bi adam bile görsem iğrenerek bakıyorum yüzüne biriyle tanısamıyorum bi erkekle iletişim kuramıyorum kurmak istemiyorum hepsi yalan pis hani kötü olarak geliyor aklıma bu yüzden uzun zamandır iliskim yok görüştüğüm kimse yok zararım yok yani kimseye sadece kendime böyle düşünceler iste
Yani psikolojiniz bozuk bunu şirkettekiler de fark etmiştir mutlaka. Yardım alın ne utancı bunu kim yaşattıysa o utansın hisleriniz normal değil kendinize zarar vermişsiniz.

Yani psikolojiniz bozuk bunu şirkettekiler de fark etmiştir mutlaka. Yardım alın ne utancı bunu kim yaşattıysa o utansın hisleriniz normal değil kendinize zarar vermişsiniz.
Haklısınız gitmeyi düşünüyorum bende burda yazmakla yüz yüze anlatmak çok farklı ama bu yüzden biraz cesaret bulabildiğim zaman gidicem

İliski yasamadiysaniz neyden korkuyorsunuz çok merak ettim
Bana o iğrençliği yapan sevdiğim kişiydi güvendiğim kişiydi ben hastanelere gittim kaç defa kan verdim bisey çıkacak mı diye allahtan çıkmamıştı ama ben o hastane koridorunda tek basıma korkuyla saatlerce bekledim kaç defa belki yanlış çıkmıştır emin olayım dedim kaç kere gittim şükür ki biseyim çıkmadı evet ama bu bende kaldı hamilelik korkusu kaç defa araştırma yaptım Google’dan bütün belirtiler herseyi artık ezberlemiştim dua ettiğim geceler oldu ağlayarak o kişi bana bunu yaptı ve bisey çıksaydı asla yanımda olmazdı en büyük korkum benim bu hamilelik şeyleri bana insanlara güvenmemeyi öğretti bana yaklaşan her erkeği artık kesin o da o amaçla yaklaşıyor diye düşünüyorum kimseyle tanışamıyorum hepsi o amaçla yaklaşıyor gibi hissediyorum inanın çok betbat bisey düşmanım bile yaşamasın asla

Kızlar adetim uzun zamandır zaten düzensiz en son geçen ayın 25 inde oldu beş gündür falan memelerim sis agrıyor ve damarlar belirgin iç bacağımda belimde agrı var çamaşırım da nemli baktığımda bekliyorum suan gelmesini sizce kaç gün gecikirse hastaneye gitmeliyim? Bu arada evli değilim iliski falan yaşamadım da korkutan da bu beni buna rağmen Allah korusun bisey varsa ama cidden bisey bile yaşamadım bu mümkün degil bence ama neden gecikti geçen ay 25 inde oldu şimdi bu ay bitiyor hala gelmedi öte yandan meme ağrısı var kaç gündür resmî de koyucam sizde de böyle mi regl öncesi normal mi sizce böyle olması ara sıra gelen beyaz akıntım da var bilmiyorum bu kadar stres yaptım günlerdir araştırıyorum neden gelmedi diye hamilelik belirtileri de aynıymış böyle cidden korkmaya başladım geçmişte cinsel istismar yaşamıştım her ay regl gelmesini dört gözle bekliyorum gelsin de rahatlayım diye aradan 2 yıl geçti hala aynıyım her ay stres yapıyorum klozete oturtamıyorum peçete koymadan su sıçramasın diye peçete atıyorum içine banyo yapacağım zaman kovayı yıkıyorum ilk içinde bşsey varsa olmasın diye ailemle yaşıyorum görseler şu yaptıklarımı kendimi anlatamam erkeklerin oturduğu yere bile oturmuyorum aylardır böyleyim sizce klozetten falan biyerden bulaşma ihtimali var mı kurmaya başladım korkuyorum dua edin lütfen bian önce gelsin ve nolur yargılamayın nolursunuz benim elimde değil bu
Merhaba, kafaya çok fazla taktığınız için stres, korku, üzüntü gibi etkenlerde eklenince regl gecikmiş, meme ağrısı da regl olmadan önce olabiliyor aynılarını ben de yaşıyorum stresten 1 yıl regl olamadım sonraki süreçte de gecikmeli regl oluyordum ve zor olduğum için meme bölgesindeki hassasiyet artıyordu senin durumunda böyle olduğunu düşünüyorum. İlişki yaşamadan hamile kalamazsın, beyaz akıntı dediğin de enfeksiyon kaynaklı olabilir. Lütfen kafandan olmayacak şeyleri çıkarmaya çalış, stres her türlü hastalığa davetiyedir

Nasıl bir travma yasamissaniz artık gerçekten çok üzücü. Burda yargılayan insanları da anlamıyorum. Ortada psikolojik olarak büyük bir sorun var öncelikle lütfen destek alın. Öncelikle hamile falan degilsiniz hic bir yasamadan googledan belirti bakarak ya da bir yerlere oturarak hamile kalınmaz. Üstelik bir sey yasasaniz dahi hemen öyle hamile kalinmiyor merak etmeyin.

Nasıl bir travma yasamissaniz artık gerçekten çok üzücü. Burda yargılayan insanları da anlamıyorum. Ortada psikolojik olarak büyük bir sorun var öncelikle lütfen destek alın. Öncelikle hamile falan degilsiniz hic bir yasamadan googledan belirti bakarak ya da bir yerlere oturarak hamile kalınmaz. Üstelik bir sey yasasaniz dahi hemen öyle hamile kalinmiyor merak etmeyin.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için ilk defa böyle gecikti stres oldum buyuracak yazdım bende az önce kahverengi akıntım geldi umarım adet olurum eve haklısınız yaşamadığı şeyler için insanlar böyle düşüncesiz olabiliyor o zaman hiç bisey demesinler daha iyi ama sizin güzel kalbinizi öpmek istedim ne güzel yazmışsınız eleştirmeden çok sağolun💕

Merhaba, kafaya çok fazla taktığınız için stres, korku, üzüntü gibi etkenlerde eklenince regl gecikmiş, meme ağrısı da regl olmadan önce olabiliyor aynılarını ben de yaşıyorum stresten 1 yıl regl olamadım sonraki süreçte de gecikmeli regl oluyordum ve zor olduğum için meme bölgesindeki hassasiyet artıyordu senin durumunda böyle olduğunu düşünüyorum. İlişki yaşamadan hamile kalamazsın, beyaz akıntı dediğin de enfeksiyon kaynaklı olabilir. Lütfen kafandan olmayacak şeyleri çıkarmaya çalış, stres her türlü hastalığa davetiyedir
Teşekkür ederim çok

Back
X