Kızlar yardım acil koşun

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Ya sevgilimi özelden aradım sesini duyup kapattım.bende biraz panik atak var.Bu da anladı kızıyor zaten.Bu hemen üste çıktı benim aradığımı anladı.Bana mesaj attı.Ne arıyon gibisinden.Cok pişman oldum Nasıl bir çocukluk yaptım.
Biri bana özelden yardım ederse çok iyi olur kendi aramış gibi yapsın.ben numarayı verecem.hekim olduğu için telefonla sürekli aranıyor zaten.Lütfen kızlar mesaj atıp hemen engelleyebilirsiniz.zaten numarası internette var herkes arayıp bişey soruyor sabaha kadar.
Kendimi cok aşağılanmış hissettim.Ben aramadım bilsin.lütfen biri yardım etsin tek mesaj atılacak.telim bozuk bişey soracaktım aradım demin ses gelmedi diye yazılacak.özele gelin diyiverem.kurtarın beniiii.bi daha tövbe.
Fake falan değilim ne oluryardım edin
Bi iyi yürekli özele gelsin lütfennn

Sevgilim dedigin adami aramayi cekiniyor veya sen arayinca o sana cemkiriyorsa napayim öyle sevgililigi zaten yahu

Sevgilim dedigin adami aramayi cekiniyor veya sen arayinca o sana cemkiriyorsa napayim öyle sevgililigi zaten yahu
Ya ben kıskancım bu saate tek mi biri mi var diye bunalttım Ada'mı bu da kızdı bidaha olmayacak demiştim.Cok kötüyüm şimdi

Ayol ölümüne inkar et nooolmuş bende arada ararım özelden bakalım bana söyleyecek mi biri aradı diye yoklarım söylerse aaaa kimmiş ki derim :)) şimdi senin yaptığında iş mi bacım hekim demişsin sevgilin için biri numarayı alıp elinden alırsa hekim beyi ben karışmam

Ya ben kıskancım bu saate tek mi biri mi var diye bunalttım Ada'mı bu da kızdı bidaha olmayacak demiştim.Cok kötüyüm şimdi

Hmm simdi anladim. Ama yinede adama güvenmiyorsan ozaman isin ne onunla.. veya genel anlamda böyleysen ozaman tedavi ol..böyle ömür gecmez ki

Ya of kızlar beni bu durumdan kim kurtaracak.off cok üzüldüm ya.y

Bir babayiğit yokmu yahu tek mesaj sonra engel at olsun bitsin

Biri beni arayınca direkt cia' dan numarasına bakıyorum. Kim acaba diye, bence bu çok tehlikeli. 30 yaşında kadınsın kuzum, merak ettim aradım diye çirkefleş. Ay arayacaksın tabi merak edince

Ahahhaha aklıma geldi yemin ediyorum ya :)) ay kıza bunu yapmasınlar şimdi diye

Vay arkadaş ne ilginç hatunsun.
Hem ben kıskancım diyorsun, hem de tanımadığın etmediğin kadınlara sevgilinin özel numarasını vermeyi teklif ediyorsun. Kendi adıma söyleyeyim başına geleni hak etmişsin.
Tavsiye istersen; eski bir erkek atasözü der ki yatakta metresinle çıplak halde karına yakalansan ölümüne inkar edeceksin.
İnkar et.
Numarını gizlediysen emin olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…