- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Ya ben kıskancım bu saate tek mi biri mi var diye bunalttım Ada'mı bu da kızdı bidaha olmayacak demiştim.Cok kötüyüm şimdiSevgilim dedigin adami aramayi cekiniyor veya sen arayinca o sana cemkiriyorsa napayim öyle sevgililigi zaten yahu
Ya ben kıskancım bu saate tek mi biri mi var diye bunalttım Ada'mı bu da kızdı bidaha olmayacak demiştim.Cok kötüyüm şimdi
Melisa birine bunu yaptırmayı denemek yerine ben yapmadım sen ne demek istiyorsun desen?Ya ben kıskancım bu saate tek mi biri mi var diye bunalttım Ada'mı bu da kızdı bidaha olmayacak demiştim.Cok kötüyüm şimdi
Ya of kızlar beni bu durumdan kim kurtaracak.off cok üzüldüm ya.yAyol ölümüne inkar et nooolmuş bende arada ararım özelden bakalım bana söyleyecek mi biri aradı diye yoklarım söylerse aaaa kimmiş ki derim :)) şimdi senin yaptığında iş mi bacım hekim demişsin sevgilin için biri numarayı alıp elinden alırsa hekim beyi ben karışmam
İnanmaz beni tanıyor anca biri derse inanır söz vermiştimMelisa birine bunu yaptırmayı denemek yerine ben yapmadım sen ne demek istiyorsun desen?
Babayiğitlik mi buBir babayiğit yokmu yahu tek mesaj sonra engel at olsun bitsin
Ahahhaha aklıma geldi yemin ediyorum ya :)) ay kıza bunu yapmasınlar şimdi diyeYa biri numarayı alıp senin safkoloz sewgilin kkda konu açmış böyle böyle bana werdi numarayı hekimmişsin tanışak mı derse sonra burda acil kızlar numarayı werdim ya hani hekim beni aldatıyor o kızla deme bize
Yok gı daha neler bunun dılarda gözü yok neyse konu kapansınAhahhaha aklıma geldi yemin ediyorum ya :)) ay kıza bunu yapmasınlar şimdi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?