Hcg 2 günde bir mi baktırdın ? Fazla artmasından endişelenme çoğul gebelikle hcg nin alakası olmuyor çoğu zaman. Yerleşiyor olduğu için kanama olabilir geç döllenme vs olduysa kesenin görülmeme ihtimali de var birkaç gün sonra tekrar git gerekirse alttan muayene ettirirsin.Kızlar ben bugün hastaneye gittim 5. Haftamın ilk günündeyim kese gözükmedi hatta doktor kanama var ağrın var mı dedi yok dedim sonra beta hcg mi sordu ilk 250 sonra 664 sonra 2402 olduğunu söyledim çoğul gebelik olabilir dedi ama kanamayı sordum sıkıntı yok dedi ilk baktığında da yüzünü ekşitti aklım kaldı ya başına böyle bir durum gelen var mı keseyi de göremedik
Evet iki güne bir baktırdım 5. Haftanın ilk günü kese gözükmedi endişeliyim sizler kaç haftada gördünüz keseyiHcg 2 günde bir mi baktırdın ? Fazla artmasından endişelenme çoğul gebelikle hcg nin alakası olmuyor çoğu zaman. Yerleşiyor olduğu için kanama olabilir geç döllenme vs olduysa kesenin görülmeme ihtimali de var birkaç gün sonra tekrar git gerekirse alttan muayene ettirirsin.
5+3 te ama geç döllenme olabilir seninki stres yapma hcg güzel artmış rahat ol görürsünEvet iki güne bir baktırdım 5. Haftanın ilk günü kese gözükmedi endişeliyim sizler kaç haftada gördünüz keseyi
Vajinal baktı ama Bilkent devlet hastanesinde o kadar kötü ki makineler bi baktı bulanık görünüyor diğer odaya geçelim dediöyle baktı böyle söylediBen 6.haftada hicbirsey yok dedi olumsuzdu, 6+6da kanama lekelenme için gittim bebiş bile oluşmuştu, çok yeni kalbi olusmustu ritim izlendi, diğer hafta kalp atışını duydum, bunların oluşumu an meselesi, acele etme, stres yapma.
Zaten bu değerle varsa bile karından görünme ihtimali de düşük, vajinal bakmadı mi?
Makine kötüyse zaten görünmesi zorlaşır korkmayın ama imkanınız varsa farklı bir hastaneye gidinVajinal baktı ama Bilkent devlet hastanesinde o kadar kötü ki makineler bi baktı bulanık görünüyor diğer odaya geçelim dediöyle baktı böyle söyledi
Aynen bugün başka bir hastaneye randevu aldımMakine kötüyse zaten görünmesi zorlaşır korkmayın ama imkanınız varsa farklı bir hastaneye gidin
Dua edin kızlar benim içinAynen bugün başka bir hastaneye randevu aldım
E senin problemin belli o zamn, hiç kendini yıpratma, sonraki kontrolde görürsün inşallahVajinal baktı ama Bilkent devlet hastanesinde o kadar kötü ki makineler bi baktı bulanık görünüyor diğer odaya geçelim dediöyle baktı böyle söyledi
Şuan 25. HaftamızdayızMerhaba canım keseyi gördünmü?
Ay ne güzel canım sağlıkla inşallah,benim de 4+4 2140 hcg çıktı fakat keseyi göremediler endişeliyim,11ci gün 47,13cü gün 201,18ci gün ise 2140 çıktıŞuan 25. Haftamızdayız
Umudunuzu kaybetmeyin aynı süreçten ben de geçtim hatta uzun süre yattım kanama alanı olduğu için , sağlıkla gelir inşallahAy ne güzel canım sağlıkla inşallah,benim de 4+4 2140 hcg çıktı fakat keseyi göremediler endişeliyim,11ci gün 47,13cü gün 201,18ci gün ise 2140 çıktı
Cinsiyet ne acabaUmudunuzu kaybetmeyin aynı süreçten ben de geçtim hatta uzun süre yattım kanama alanı olduğu için , sağlıkla gelir inşallah
KızCinsiyet ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?